Frukost

Katti och jag gick ut och åt en english breakfast idag, palla laga frukost själv liksom :P Det var faktiskt riktigt gott, och shit va mätt jag blev!
Igår kväll var jag och Katti i Vittoriosa utanför Valletta och kikade på deras festival, tänkte slänga upp lite bilder och berätta lite mer om det senare idag :)

Vår frukost

Så här såg det ut på gatan igår morse. Gatbrunnar har visst inte kommit till malta än och let me tell you, när det regnar på malta regnar det ordentligt

Vad är väl en dag på stranden....

..när man kan shoppa bort hela eftermiddagen istället? :) Vi hade tänkt dra till blue lagoon idag men eftersom det störtregnade imorse (och typ resten av dagen) så bestämde vi att det var en perfekt dag att gå och shoppa. Så vi drog till The point, maltas typ största shoppingcenter och satte sprätt på våra pengar. Det blev en hellång klänning med borttar-rygg och ett par jeans-shorts för min del. Nu ska jag ner till Katti för att bestämma vad vi ska hitta på ikväll!

Cinema

Har precis kommit ut ur duschen och ska strax dra iväg och hålla eleonore sällskap när hon ska käka lite middag. Sen blir det bio med katti och emma :) mys mys! Katti får ju inte dricka alkohol tillsammans med sina mediciner så nu ska vi inte festa på hela helgen, men shit va kul vi ska ha ändå ;)

Slänger upp ett inlägg senare innan jag går och lägger mig!
Ciao

Drama drama drama

Har vart värsta dramatiska dagen idag. När vi kom hem från skolan så kom det en doktor och tittade på Kattis hals och typ sa att hon behövde snitta bort en halsböld (hon har haft halsfluss sen förra veckan så det var inte bara så att han dök upp helt random om det lät så :P) Så jag och Emma fick följa med en stackars panikslagen Katti till sjukhuset och sitta med henne under hela proceduren. Det tog inte så lång tid, men det såg lagom smärtsamt ut. Dom typ skar ett snitt inne i halsen på henne och sen bara forsade det ut blod och var. Not so nice!

Sen har det vart myskväll med emma, en måltid på donken och en ben n' jerry's glass vid hamnen blev det :)

Emma-gullet<3

Godaste glassen in the world

Coolaste katten på malta typ, han såg ut som en sån liten lirare när han låg och spanade :)

 

Nej nu ska jag ta och skriva min lilla artikel som ska vara inne imorgon, wish me luck!

Ojojoj då

Shit vilka sköna pics man kan hitta på sig själv på facebook :P Just den här är nog från förra fredagen om jag inte minns fel :)


Insane

The Bible
Basic Instructions Before Leaving Earth

Om du vill få in en elefant i ett kylskåp så ska du öppna dörren, stoppa in elefanten och stänga dörren.

Folk som knyter slipsen så hårt att de inte får tillräckligt mycket syre till hjärnan behöver inte göra ett iq-test för att få reda på att dom är relativt dumma i huvudet.

Det här är några av sakerna som jag har lärt mig idag :P ibland spårar våra lektioner verkligen ur, vi hamnar alltid på en massa side-tracks som leder till evighetslånga diskussioner. Men kul har vi!

Så här ser mina anteckningar ut från idag:

RSS 2.0