AJ!

Sabbade min axel idag på jobbet, livet är hårt...

Hjärtattack vid 50

Michael Jackson är död! Det där var en mening jag aldrig trodde att jag skulle få säga. Jag var helt övertygad om att han skulle bli en såndär "plåga" som liksom etsar sig fast vid kändisskapet och vägrar inse att tiden i rampljuset är förbi. Typ som Carola, fast i större skala.
Jag måste erkänna att det kom som en chock när jag vaknade i morse och hörde om Michaels död på radion, först kopplade jag inte riktigt. Men när jag kom till jobbet och alla pratade om popkungen så insåg jag verkligen vad som hade hänt.
Jag tycker faktiskt att det är riktigt synd. Jag gillar Michael och hans musik, det har jag alltid gjort. Smooth criminal är min personliga favorit :)

Det har cirkulerat mycket skvaller och snack angående Michael Jackson genom åren och jag tror inte att det kommer sluta på grund av att han har avlidit, världen komme sörja ett tag och sen gå tillbaka till gamla vanor.
Det får mig att tycka synd om hans barn och familj, tänk att behöva lyssna på allt detta skitsnack och läsa så otroligt många artiklar som alla handlar om hur vidrig och hemsk han var. Han var ju trots allt en människa som var älskad av sina när och kära, precis som alla andra.

R.I.P Michael

....

Bara så ni vet, min bloggsommar kommer att bli väldigt bildlös. Detta beror på att jag hatar min mammas dator, och den känslan är troligtvis ömsesidig.
Nu vet ni det!

The proposal

Kom precis hem från bion. Har vart och sett the proposal med Jennifer :)
Det var värsta kändisfesten på filmstaden för min del för övrigt, jag sprang på inte mindre än 4 personer jag känner ^^
Inte illa! Jag råkade springa på Jonathan, Gry, Asta och Kim. Inte alla på en gång visserligen, men ändå :)

Filmen var hursomhelst jätteskön, hur rolig som helst. Den rekommenderar jag starkt!
Tack till Åsa för the tickets!

Stay the night, eller inte.....

Jag fruktar att det kan ha spritts en alcazar epedemi på friskis & svettis i jönköping. Seriöst, är jag den enda som har tröttnat på att lyssna på Andreas Lundstedt sjunga "come insiiiayayayayade"? Någon måtta får det väl faktiskt vara. Missförstå mig rätt, jag älskar Alcazar och jag fullkomligt avgudar den här låten. Men inte hela tiden! Inte på var och varannat friskis pass.

Anledningen till mitt utbrott är att jag idag var på ett aerobicpass där finallåten var Stay the night med Alcazar. Efter passet sprang jag in och tänkte att jag skulle köra dom sista konditionslåtarna på puls/medel passet som var i salen jämte.
När jag kom in var det någon skön pulsig låt som jag blev sådär härligt taggad av, men vilken låt tror ni jag möts av sen?
SURPRISE! Stay the night med Alcazar, tänka sig!

Det här är inte något som bara har förekommit idag utan jag har reagerat många gånger över varför i hela friden alla har just den låten. Det här blev helt enkelt bara droppen.
Men nu har jag fått vädra ur mig allt iaf :)
Tack för mig!

My precious

Idag åkte min lilla gullunge iväg till mallis i 6 veckor. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan henne men jag får helt enkelt ge det ett försök.
Krisar det så finns ju alltid facebook till vårat förfogande ;)
Ha det bäst hjärtat, jag kommer sakna dig sjukt mycket!

Bye bye ef!

Och där försvann min efterfest. Ingenting jag kommer sakna direkt med tanke på att dom enda som skrev till mig var överkåta män i 30års åldern. Ingenting för mig det säger jag ju er!

Sista provet!

Sista provet för den här terminen är avklarat. Matte B vg-komplettering i funktioner. Herrejösses va svårt det var men jag tror att jag lyckades reda ut det.
Det är bara att hoppas!

Nu ska jag strax ta och åka hem, barfota!
Så om ni ser en blond idiot utan skor på bussen så är det troligtvis jag.
Dett beror på att jag har sån brutal jävla skoskav så blodet bara rann, så jag insåg till slut att jag var tvungen att dissa skorna. Jag får gå sick-sick mellan alla glasbitar och hoppas på det bästa helt enkelt :P
RSS 2.0