Utekväll

Härlig utekväll igår! :) jag började kvällen på åtta glas med mariana och cameron där vi tog lite drinkar och snackade skit, sen avslutades kvällen med matilda och erika på centrum med en massa dans till skönaste musiken. Jag träffade en massa härligt folk (och även lite mindre härligt folk...jag nämner inga namn, men Liza om du läser detta så måste jag berätta detta för dig och J) Sjukt kul var det helt enkelt!

Snygga erika och matilda utanför centan :)

Power to the people, ALL people!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/tema/article7542783.ab

På den här länken hittar ni ett reportage med en av mina bästa kompisars pappa. Jag måste bara säga att jag är så otroligt glad för Rebeccas skull och jag hoppas att hon trivs! Det är otroligt starkt av henne att gå ut i ett sånt här reportage och jag beundrar henne som tusan! Snacka om självinsikt och styrka^^

Crank it up a knotch...or two

Till hösten 2010 är hög midja och galet höga klackar ett måste! Några av de absolut snyggaste höstplaggen hittar man hos topshop. Min personliga favorit i deras kollektion är nog den här kjolen

Men eftersom jag även är ganska svag för skor så kan jag lägga till att dom här pärlorna definitivt kommer finnas i min garderob innan höstens slut

Dom är höga, dom är fodrade, dom är stylish och dom är perfekta för att vandra längs sveriges iskalla gator under vinterhalvåret :)

RÖSTA!

Rösta på min skodesign på nelly.se please! Bara klicka på bilden så kommer ni till röstningssidan

Mina designade sko på NELLY.COM

So cute

Urgulliga Andreas Lundstedt friade till sin pojkvän Niklas igår via radion. Andreas var med i P1:s sommarprat och vid slutet av programmet så friade han till sin pojkvän. När sändningen sen var slut så ringde Niklas direkt till Andreas och sa ja, båda två både grät och skrattade om vartannat! Är inte det något av det gulligaste ni har hört? :)

Tyvärr så är ju Andreas on the road med Diggiloo just nu så han får vänta med att fira sin förlovning tills han kommer hem. Men han kan ju alltid skåla lite med sina diggiloo vänner under tiden ;)

Källa: kandisnytt.msn.se

Godmorgon

Här sitter jag och läser andra boken i twilight serien och tackar gudarna för att jag inte är en osäker lättpåverkad 13 åring längre. Hade det varit fallet så hade jag förmodligen brutit ihop och gått in i en djup depression när jag konstaterat att Edward inte finns på riktigt...
Men nu är jag 19 år gammal och jag är väl medveten om att Edward bara är en karaktär och det är helt okej...typ :P

Nej nu ska jag försöka lägga dator och bok ifrån mig och hoppa in i duschen, mitt hår skriker om att få tvättas :)

I need friends

Friends (aka "vänner") är min nya drog. När jag säger "nya" så menar jag självklart att jag länge har vart beroende men inte har kommit ut ur dvd-boxen förrän nu :)
Hade jag vart en del av gänget i vänner så hade Rachel lätt vart min bästa vän och jag hade vart upp över öronen förälskad i Chandler. INGEN är lika rolig som han, det finns inte en människa i hela världen som kan slå honom!
Men oroa er inte, jag är fullt medveten om att han inte finns på riktigt och jag ska inte börja jämföra alla killar jag träffar med honom :P bara man kan få mig att skratta så är jag nöjd :)

Anledningen till att jag sitter och tjattrar om en gammal tv-serie är att jag och Anna idag har fortsatt på vårt vänner-maraton som vi påbörjade innan jag åkte till sthlm :) Vi såg nästan klart säsong 3 idag minsann.
The very best of Chandler:




Keep your head in the game

Jag ber om ursäkt mina kära vänner, jag har varit världens sämsta bloggare på senaste tiden men nu är jag tillbaka. Förhoppningsvis är jag tillbaka på heltid igen, men det kan jag dock inte lova :P I'll try to keep my head in the game!

Jag tänkte bjuda på min nya favoritlåt (eller ja, ny är den inte direkt men jag har fått noja på den och går och lyssnar på den konstant)



Jag känner så igen mig i den här låttexten xD svag för latinos och medelhavskillar som jag är ;)
RSS 2.0