Dressy

Här har vi min lilla outfit från idag :) Jag tänkte att jag ska vara lika käck som alla andra bloggare och försöka slänga upp en "dagens outfit" då och då.
Bilden är visst lite kass men ni får leva med det, jag lovar att det blir bättre nästa gång ;)



Skinnjacka från H&M
Rosa linne från Gina Tricot
Svarta jeans från VILA
Svarta over-knee stövlar från Din sko

Nu ska jag sova så jag orkar pinna iväg till spinningen imorgon innan skolan...vi får väl se hur det går :P

Fika fika fika bara massa fika

Nu har jag precis kommit hem från coffehouse by george där jag tog en chai latte med sandra :) Det var supermysigt, så klart! Det var väldigt länge sen jag träffade sandra nu så det var kul att träffas och snacka lite skit. Det är alltid välkommet att ta en fika med en kompis :)
Jag sprang även på tommy på coffehouse som påminde mig om salsafesten som är på påskafton. Vi får se om jag hinner gå på den, förhoppningsvis gör jag det! Det var länge sen jag gick ut och dansade till sköna latinorytmer ;)

Sandra ville visst inte vara med på bild xD

Nytt inköp

Här har vi en bild på mitt senaste inköp. Jag måste sluta shoppa! Någon annan dag..... :P


Kommer bli supersköna att ha i sommar!

Nytt inköp

Här har vi en bild på mitt senaste inköp. Jag måste sluta shoppa! Någon annan dag..... :P


Kommer bli supersköna att ha i sommar!

Frukost och shopping

Idag hoppade jag glatt upp ur sängen och studsade ner till Wayne's för en liten frukostdejt med Tilda. (Ett tips till er som är konstant trötta, SLUTA SOV, det funkar jag lovar :P)
Det blev en kopp te och scones på wayne's och sen blev det visst lite shopping. Jag hade ju egentligen shoppingförbud men en liten grej skadar väl inte någon?
En chai latte på mackmakeriet avslutade vår stadsvandring :)

 

Min lilla påse full av skuld. Men lite nöjd är jag nog ändå :P lägger upp en bild på innehållet senare

Katastrof

Panik i lägret! Dom har ställt in desperate housewives för någon jävla csi-triologi! Jag tror jag blir tokig, hemmafruarna är ju en del av min tisdag...
Cougar town går som tur är iallfall, men ändå!
Jag får väl kolla på lite sex & the city tills klockan tio :P men först en dusch och lite mat!

Mellanlandning hemma

På grund av att jag och Elvira var så underbart effektiva idag så blev vi klara och fick sluta tidigare. Det innebär att jag hann hem med precis tillräckligt mycket tid för att slänga i mig ett hälsosamt och uppiggande mellanmål :)
Tadaaaa! Havregrynsgröt.
Ser kanske inte jätte aptitligt ut, men det är faktiskt gott. Godast är när man gör det i micron :)
1 dl havregryn
2 dl vatten
½ krm salt
och sen i in i micron 2-3 minuter. Superbra!

Lyckat av mig

Efter en total kraschlandning på mitt högra knä igår på en danslektion så går jag nu runt med knät inlindat i ett litet paket. Egentligen tror jag inte att det hjälper mot själva skadan, men det funkar bra som en stötdämpare. Jag kunde inte ens sätta ner knät i golvet igår, och det blir så svårt att stretcha då..Så ett stötdämpade bandage blir toppen!



Idag är det en stressig dag, jag ska till skolan (och förhoppningsvis ha lektion med johan om han behagar dyka upp) sen direkt till friskis för ett aerobicpass, sen reggaeton på medis och sen avslutar vi dagen med desperate housewives och cougar town :) Yääääääj!

If it's alright with you, then it's alright with me

Vissa låtar kan man lyssna hur mycket som helst på, för mig är den här absolut en sån låt! :)

Nu ska jag försöka somna till dom här tonerna, godnatt sweeties!

Sockerkick

Eftersom jag knappast fick någon sömn alls inatt så är jag ganska trött. Men jag vill inte somna nu för då kommer jag nog inte kunna sova inatt heller och då blir det en ond cirkel av det hela liksom :P så i ett tappert försök att hålla mig vaken ligger jag nu och äter bullar (som mormor hade med sig till mig igår) och dricker varm belgisk choklad.
Det är något jag verkligen rekommenderar! Alla ni där ute som tycker om varm choklad borde verkligen testa att dricka den belgiska varianten.
Man blandar bara ner den i varm mjölk och sen är det bara att dricka och njuta! :)
Jag har köpt min på olgas hus på klostergatan i jönköping.

PMS

Till alla er där ute som aldrig har lidit av ordentlig jävla mensvärk så har jag bara en sak att säga: Skatta er lyckliga!
Inte nog med att magen känns som en uppsvullen ballong, man blir så sjukt tjurig också. Och man kan verkligen inte hjälpa det! Jag kommer ofta på mig själv med att bete mig som ett riksmongo när jag har pms och då blir man irriterad på sig själv för att man är så jobbig xD en ond cirkel det är vad det är!

Jag vet att det är en hel del killar som läser min blogg så nu ska jag passa på att ge er ett råd värt guld. Ställ aldrig frågan: "Har du mens eller?". Tyckte du din tjej var lite småsur innan så bryter nog helvetet ut om du ställer en sån fråga..

Paow

Sitter just nu och kollar på Bella & Tyra show från i torsdags (ja jag är lite efter) och jag tycker att Paow verkar superskön och jättegullig! Man hör så mycket skit om henne, och om alla andra storbloggare också för den delen, men just på Paow tycker jag inte att det verkar stämma in. Hon verkade jättesnäll och gullig men ändå stark och säger vad hon tycker liksom. Hennes blogg måste jag börja läsa! :)

En rubrik kanske man ska ha

Det är ju typiskt, nu har jag gått och dragit på mig någon typ av förkylning som bara sitter i halsen än så länge. Jag vill inte bli sjuk! Det har jag ta mig tusan inte tid med.
Jag har legat hemma i princip hela dagen än så länge och glott på sex and the city och druckit varma saker.
Men för en stund sen lyckades jag släpa mig upp och ta en dusch, jag ska nämligen iväg på en liten lunchdejt och då vill man kanske gärna vara lite fräsch xD anyway, nu ska jag kasta på mig lite smink och sen vandra iväg till aqua..jag måste äta något riktigt gott, det förtjänar jag :P

Go hv!

Igår tog sig hv visst till semifinal har jag hört. Nu kanske det är dags för mig att börja kolla :P det är ju bara roligt att kolla när det går bra och det gör det ju uppenbarligen nu xD
Fast idag blir det ingen hockey, nej idag blir det träning till att börja med och sen får vi se vad so händer efteråt. Är galet sugen på nudlar så jag vet iaf vad jag ska äta till lunch ;)

Nu blir det friskis!

Ny omröstning

Vi har haft en ny omröstning här i klassen och äntligen kommit fram till en utspringningslåt som ALLA verkade vara överrens om. Helt galet! Jag trodde aldrig att vi skulle lyckas komma överrens om något i vår klass. Vi är alla så himla olika liksom :)
Men nu känns det superbra med den låten vi har valt, vi ska slänga ihop en najs dans till också och sen kommer det bli sååååååå bra :)

Här har ni låten:



Vad tror ni?

Våffeldagen

Idag var det våffeldagen mina damer och herrar! Detta var vi ju tvungna att fira genom att laga till en himla massa våfflor och sitta och frossa som tre idioter, jag matilda och linda alltså :)
Gott var det och mätt blev jag, men nu vill jag ta mig tusan inte se en enda våffla till förrens nästa år :P







Shutter island



VILL SE!!

Kommentera mera

Jag har precis kört mitt dagliga bloggrace och jag har faktiskt vart duktig och kommenterat en hel del idag. Jag brukar nästan aldrig kommentera, det brukar mest bli att man läser lite lätt kollar på bilderna och sen skiter i det. Men jag kom på det att jag tycker ju faktiskt själv att det är väldigt roligt när man får kommentarer, så därför ska jag från och med nu försöka bli duktigare på att kommentera andras bloggar och därmed kanske få lite mer kommentarer själv? Låter inte det som en toppen-strategi? :)

R.I.P

Vad ska man säga? Jag är bara helt nollställd och helt förvirrad. Något man aldrig trodde skulle hända har faktiskt hänt och så småningom lägger sig chocken och då kan man börja sörja.
Men när både chocken och sorgen är lämnad bakom oss så kommer vi kunna titta tillbaka och minnas honom med ett leende!

Dagens modemiss

Va fan hade Jennifer Love Hewitt rökt när hon bestämde sig för att det här var en tjusig outfit att satsa på? Det ser ju helt förskräckligt ut. Jag finner inga ord.....håret, skorna, byxorna...jag tror jag behöver en kopp kaffe efter den här upptäckten!

My precious

Fördelen med att gå i skolan så nära a6 är att man när som helst kan införskaffa sig en smoothie i världsklass eller en latte från espressohouse. Det kanske inte är så positivt för just plånboken, men det är oerhört positivt för mitt välbefinnande :)

Idag blev det en chock n' raz från naked juice bar. Mums säger vi till det.
Just nu sitter klassen här och håller på att försöka bestämma en ny utspringslåt till studenten, yaylalar eller va fan den nu hette gick visst inte hem hos vissa föräldrar. (Tack gode gud för det!)

Tv mys

Tisdagskvällar är ju som dom flesta vet min tv-kväll. Idag har jag laddat upp med wasas färdiga knäckebröd och apelsinjuice xD exklusivt värre hörrni!
Till dessa delikatesser njuter jag också såklart av Gabis desperata försök att hålla Ana borta från sex och av Orsons självmordstankar som näst intill driver Bree till vansinne. Grädden på moset blir Tom och Lynettes totalt talanglösa skådespelande terapeut :)
Tisdagskvällarna är mina bästa vänner!


Dom här små godingarna kan jag äta ihjäl mig på! :P speciellt dom med tomat och lök

Hur tänkte jag?

När jag var liten så hade jag en solklar favorit serie. Jag var helt inbiten och missade inte ett enda avsnitt...jag kommer ihåg att jag tyckte att allting var så spännande och alla skådespelare var så bra och killarna var så snygga. Serien jag pratar om var skilda världar....då kan man ju undra hur i hela fridens namn jag tänkte?
Av någon anledning fick jag en snilleblixt här idag och fick för mig att jag skulle kolla på skilda världar från början och återuppleva magin.
Jag lyckades leta fram pilotavsnittet på internet och började kolla...men ungefär 5 minuter in i programmet så insåg jag att det här är ju ren skit! Hur kunde jag vara så fängslad av detta? Vilken besvikelse, ännu ett barndomsminne stampat på :P

Daniel och Sandra som var tvillingar och även ett par i serien (ja ni hör ju hur illa det låter)

Känner mig gammal

Höften knakar som tusan och gör helt galet ont. Det roliga är att det känns knappt när jag är inomhus, utan det gör bara helt sjukt ont när jag kommer ut. Det är nästan som att höften reagerar på fukten eller något :P
Låter som att jag är ca 80 år gammal nu men det är faktiskt sant!

Hur som helst så hoppas jag ändå på att jag kommer kunna dansa ikväll, det är faktiskt förberedelser för collage som pågår just nu och jag kan inte missa genomgången av den koreografin som ska gås igenom ikväll. Jag har redan missat ganska mycket på den... Nu blir det samhällskunskap (som vi egentligen inte ska ha, men eftersom läraren vi egentligen ska ha denna lektionen är i thailand så såg vår samhällslärare chansen att slänga in en extra lektion)

På besök hos Linda

Hade egentligen dans idag men på grund av en knakande och smärtande höft så hoppade jag över den och spenderade kvällen tillsammans med Linda istället :) Det var mysigt, det var så sjukt länge sen vi umgicks nu.
Först var vi på ett litet besök hos Kim och snackade lite skit med honom. Sen stack vi hem till Linda och svängde ihop lite mat...eller ja, linda svängde ihop lite mat. Jag stod och tittade på och var social, men att vara social och underhållande är också viktigt så jag kände ändå att jag drog mitt strå till stacken ;)

Det som bjöds på var ett litet hopkok av saker vi hittade i kylen xD det blev pasta med gräddfil, creme bonjour vitlök, paprika, salt och vitpeppar. Faktiskt väldigt gott! Linda är en riktig mästerkock må jag då säga :)


Här hackas det paprika


Linda i kylen xD


Så här stylish var jag under processen. Lite lagom blek och slapp sådär


Slutresultatet! :) MUMMA

Go island

Melodifestivalen blev ju till slut en stor besvikelse...men nu har jag fått tillbaka schlagergnistan och taggar som tusan inför eurovision i oslo. Min personliga favorit av de bidragen jag hittills har lyckats snappa upp kommer här:



Inte världens roligaste framträdande kanske men förhoppningsvis kryddar dom till det lite inför den stora tävlingen. Låten är iaf en riktigt skön typisk linn-låt :)

Fb

Jag må vara lite smått trög och kanske lite osmidig, men fantasi DET har jag! :)

Maria Montazami

Min favorit hollywoodfru :) Hon är så underbart mysig och söt! Henne hade jag velat ha som kompis eller syster eller något.

Here it goes again

Börjar min dag med lite projekt och företagande, vilket i mitt fall kommer innebära att titta på Bella & Tyra show första timmen innan rasten för att försöka vakna till lite. Sen kanske jag eventuellt tar tag i mitt företag....om jag orkar.
Sen är det ekonomiprov i eftermiddag som jag har pluggat som ett mongo till så det ska nog faktiskt gå ganska bra :) ska läsa igenom häftet lite på lunchen precis innan provet också sen så får vi se hur det går.

Funderar på om jag ska försöka tvinga med mig lisa till coop på rasten så jag kan köpa bröd xD jag älskar bröd på morgonen. Utan pålägg ska det vara!
Nej nu blir det Bella & Tyra! :)

Plugg plugg plugg

Har befunnit mig i ekonomins värld de senaste 2 timmarna. Men nu tar jag en liten välbehöv facebook-paus och andas ut lite. Det tycker jag att jag är värd :)
Ikväll ska jag ta en liten fika med Jennifer också, det tycker jag att jag är värd det med! :p Efter den här helvetesveckan i skolan så är jag värd all njutning jag kan få.

Men det jag egentligen ville komma till med det här inlägget var att vi har valt en utspringningslåt till studenten nu och jag är MORTIFIED! Jag hatar den och jag funderar starkt över att kolla om man kan få springa ut tillsammans med en annan klass i ren protest. Men här har ni den i allafall:



Pluggandet kallar.

Dagens humor

Bara för att jag och Anna har världens fetaste humor. Det är ju tur att vi kan roa varandra iallafall :)



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA!
Julia är för övrigt BÄST på att imitera apelsinen. Helt galet

Diskussion

Min morgon började med en ganska intensiv diskussion om 50-talet på historian. Jag, julia och Carro vädrade våra åsikter i ca en timme, men nu är det rast.
Jag är verkligen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt död idag. Jag känner mig som en kringvandrande zombie. Det var ingen lek att ta sig ur sängen imorse kan jag säga, det blev en evig kamp mellan mig och mitt täcke :P men jag segrade till slut och lyckades komma till skolan...i tid till och med.

Idag är det historia och svenska som står på schemat, sen blir det lite träning och sen PLUGG hela kvällen. Som tur är så har jag laddat upp med kaffe och mörk choklad hemma så att jag kanske ska kunna klara kvällen utan att säcka ihop.

 

Den här bilden beskriver ganska bra hur jag känner mig idag :P

Dagens ME WANT!


Jag vill se jag vill se jag vill se jag vill se!!
Sex and the city 2, eclipse, true blood säsong 3...det kommer bli en bra sommar :)

Welcome to my hell



Här sitter jag just nu. Kaffe och ett fett häfte med massa info om ekonomi som jag ska försöka trycka in i huvudet tills på fredag eftermiddag...Ärligt talat så är jag glad över att ha en mamma som är ekonom och en pappa som bara är allmänt smart vid såna här tillfällen ;)
Men strax är det dags för mig att ta en liten paus och dra iväg till friskis för ett ordentligt step-pass. Ska bli superkul! Skönt att slippa tänka en liten stund också.
Nej nu ska jag släpa mig igenom kreditinstutionens ekonomi och sen packa ihop!

Hur svårt kan det vara?

Ja hur svårt kan det vara att bara ta sig i kragen och plugga? Jag föstår inte hur jag alltid lyckas hitta på undanflykter till att plugga under dom få timmarna om dagen jag faktiskt är ledig och sysslolös. Det är helt galet!
Men idag, då jävlar ska det pluggas. Jag har ett ekonomiprov på fredag som jag inte tänker bli underkänd på....
Nej, nu är det dags för mig att sminka till mig lite och dra mig mot skolan.

Sådär ja..

..nu var all dans och träning avklarad för idag. Nu blir det en dusch (en lång en) och sen lite mat innan desperate housewives. Frågan är bara vad tusan jag ska äta? Med mina cookingskills så lär det väl nästan garanterat bli nudlar, knäckebröd eller fil med corn flakes :P
Vadå man kan ju inte vara bra på allt?
Lite plugg måste jag försöka klämma in ikväll också innan jag intar sängen....vi får väl se hur det blir med det ;)

Morgonmys

Gud va jag myer nu för tiden :P Igår hade jag kvällsmys med mig själv och Magnus Betnér, idag har jag haft morgonmys med Tilda, True blood och scones :)
Men I like it!
Så här mysig såg vår frukostbricka ut:

Supergullig :) Lite true blood på det sen var vi ganska nöjda bägge två.
Men nu är det dags för mig att göra mig iordning för att dra iväg på ett aerobicpass + danslektion, sen ikväll blir det desperate housewives och cougar town! Det är galet va bra allting är idag

Kvällsmys

Har ätit knäckebröd, druckit te, haft en lååååååååååååååååååååång konversation med min lilla mamma och nu ligger jag i min säng och kollar på tal till nationen med Magnus Betnér.
Magnus Betnér......jag tror inte det finns någon annan människa i hela världen som kan gå runt i cirklar och klaga på allt och alla i över en timme och ändå roa mig. Jag som hatar negativa människor annars, jag älskar Magnus material. Lite dubbelmoral kanske?

Men snart är det dags för mig att glida in i sömnens värld så jag kan studsa upp imorgon och vara superladdad för min frukostdejt, ett pass på friskis, danslektion, desperate housewives och cougar town. Det blir en bra dag imorgon :)

 

Han är inte bara rolig, han är snygg också. Fast det faktum att han nästan alltid har svettfläckar under armarna när han står på scen är ju hyfsat avtändande....

SATC

Har legat och glott på sex and the city i snart 5 timmar. Lätt en av världens bästa serier :) jag kan knappt vänta tills filmen kommer ut i sommar! Jag kommer sitta bänkad på prämiärdagen helt redo att skratta, gråta, bli förbannad och allt annat som hör till en riktigt bra chic flic.



Men nu är det dags för mig att pallra mig iväg till medborgarskolan för lite dans, är egentligen lagom taggad idag men det brukar lösa sig när man väl är på plats :)

Måndag

Jag är tillbaka. Det blev visst en lång bloggpaus i helgen men så kan det bli ibland när man har mycket för sig :)
Men nu är jag som sagt tillbaka igen, jag hoppas inte ni har saknat mig för mycket ;)

Som ni kanske alla har märkt så vann manboy inte melodifestivalen, vilket jag är väldigt bitter över. Så nu har jag bestämt mig för att heja på island i eurovision istället..deras låt är ju faktiskt bra!

Förutom melodifestivalen så har min helg gått åt till att vara ute med jennifer och sandra i fredags och plugg/fika med tilda igår.

Idag har jag engelska och sitter här och försöker vara jättedjup och analysera texter, det går sådär...men som tur är så ska det redovisas muntligt så då kan man ju bara svamla ihop något under tiden man pratar. Det går ju liksom aldrig ha fel.

Ikväll blir det massa dans, kul kul kul!

Sådär, nu är vi up to date med vad som händer i mitt liv :)

Tjohej



heheheheheheheheheh han är grön!

Note to self

Att träna när man är bakis är ingen bra idé. Bara så ni vet det....
Idag blir det melodifestival för hela slanten, over and out

Bella & Tyra show

Har precis kollat klart på första avsnittet av Bella & Tyra show. Gud va kul det var! Det blir något som jag kommer att följa.
Jag älskar Bella, jag tycker hon är supermysig. Hennes kommentar och kissie och retuschering killed me, superskön :)
Synd bara att live-sändningen igår var så dålig så jag var tvungen att se reprisen. Men vi hoppas på att nästa vecka blir lite bättre. Sjukt bra var det iallafall :)

Fredag it is

Hej hopp!
Idag är det fredag och jag är glad :) det är hyfsat okej lektioner i skolan. Det är dubbla roliga träningspass (dubbelt så roligt) och det är utgång ikväll med Jennifer, Sandra och Matilda.
En perfekt fredag!
Jag är så otrooooooligt taggad på att dansa idag, så ikväll blir det att shaka järnet på dansgolvet :)
Men till att börja med ska jag ta mig igenom den här skoldagen, projekt och företagande..bring it on!

Duktiga jag

Idag har jag vart väldigt duktig och köpt mig dom där träningsskorna som jag har sagt så länge att jag behöver.
Det är så himla tråkigt att köpa saker som man verkligen behöver...det är mycket roligare att impulsköpa saker som man egentligen inte behöver men som skulle vara kul att ha.
Typ partyklänningar och söta toppar som jag har ett överflöd av :P

Men nu har jag som sagt för en gångs skull gjort ett vettigt inköp och det känns bra. Nu behöver jag inte köpa nya träningsskor på ett år eller två igen :)



Mina nya offer :P gud va dom ska få skutta runt i sina dagar!

Suck it

Är det bara jag som älskar sugrör? Allting blir ju mycket godare om man dricker det ur sugrör. Jag vet att det låter superlöjligt men det är faktiskt så.
Jag ber alltid om sugrör när jag är ute och fikar och jag har ett stort paket sugrör hemma i kökslådan som går åt som smör i solsken. Obo'y, juice, vatten, kaffe, te, cola allting går att dricka genom sugrör!
Dessutom har jag hört att det är bättre för tänderna :) det är ju inte helt fel heller

Vart tog det vägen?

Ja min morgonpigghet alltså. Innan hade jag jättelätt för att gå upp på morgonen och hade inga problem med att kliva rakt upp när klockan ringde. Men däremot så var jag supertrött på kvällarna och däckade vid typ senast 12 om jag inte hade något speciellt för mig. Men nu har jag helt plötsligt jättepigg på kvällarna istället och får åla upp ur sängen på morgonen efter att ha snoozat en halvtimme.

Vad har hänt?

Inatt låg jag uppe till klockan tre och jag kunde verkligen inte sova. Det var totalt omöjligt. Sen när min klocka ringde vid halv sju så trodde jag seriöst att jag skulle dö! Jag blev helt förstörd...
Hatar att vara trött. Jag vill ha tillbaka mina gamla sov-vanor.

Godkväll mina vänner

Har vart hos Sanna och spelat monopol (chockerande va). Det känns som att jag spelar monopol jämt nu för tiden :P och ändå vinner jag aldrig. Jag kom sist idag igen, som vanligt. Evejävul är nu regerande svensk mästare.
Nu blir det chill med en kopp te innan jag intar sängen. Efter min mindre bra sömn inatt så lär jag behöva sova ordentligt ikväll.

För övrigt så spelar rangers inatt, men som sagt så lär jag inte sitta uppe och titta :P men ikväll känner jag på mig att dom vinner så jag ser fram emot att gå in på deras hemsida imorgon på morgonen och se ett vinnande resultat ;)

Alla foton är nu klara för min ANT-kampanj också, det kommer nog faktiskt bli ganska bra :)

Weeeeeiiii

Min studentmössa har hittat hem :) fy tusan vad det känns nära nu. Helt galet!



Modellen på studentmössor kan dock diskuteras. Finns det någon som är snygg i den typen av mössor? Ja det skulle väl vara typ Brad Pitt isåfall....

Onsdag

Ojojoj vilken gräslig natt jag har haft. Jag kunde verkligen inte somna, jag vände och vred, vred och vände, rullade och vred, vände och krånglade. Sista gången jag kollade på klockan var den 5:27, sen vaknade jag och gick upp klockan 7. Verkligen inte en skön natts sömn!

Men det gör ingenting för idag ska jag få hämta ut min studentmössa och sen ska jag till Sanna och bygga en pokal. Men förhoppningsvis blir det en chai latte först innan vi börjar bygga, jag kräver chai latte! Det är som min drog...
På tal om droger så håller jag på med mina ANT plancher som jag inte alls orkar göra en stor grej av. Mina blir bara konstiga xD

Men men, that's life!

Dagens music



Blir på sånt galet partyhumör av den här låten! Jag vill bara dansa dansa dansa

Titanic minnen (not so much)



Wooooah! Hej stenansikte. Hej ögonbryn som är alldeles för mörka för att passa till hennes hår.
Dessutom verkar det som att Kate Winslet har gått ner en hel del i vikt också sen det glada 90-talet?

Kommer ni ihåg hur hon såg ut i Titanic? Jag tyckte personligen att hon var helt galet vacker med sitt långa röda hår, porslinshuden och den kurviga kroppen. Och att se bra ut jämte en ung Leonardo DiCaprio är faktiskt en imponerande bedrift :P
Men idag känner man knappt ens igen henne. Hon ser glåmig och nästan lite plastig ut. Hon frambringar faktiskt inte speciellt många titanic-minnen hos mig.

Slapp

Skippar aerobicen och ligger hemma och dricker te istället :P Det gäller att slappa när man kan^^
Fast jag har ju dans senare så helt förslappad ska jag nog inte bli iaf :)

Min lärare dök inte upp innan rasten så jag åkte hem tidigare, vi får se vad han har att säga till sitt försvar när jag skäller på honom imorgon ;) Säkert något lamt...
För övrigt så är lakritste sjukt gott! Låter lite skumt det vet jag, men det är väääldigt gott. Jag tror jag ska dricka en kopp till.

Grrrrrrrrrrr..

Ibland kan man ju bli tokig för mindre. Jag har en enda lektion idag, men när jag kom till skolan så började det med att jag fick sitta och vänta i typ en halvtimme på min lärare. Sen när jag tröttnade på att vänta så gick jag och pratade med en annan lärare och fick då reda på att Johan som jag skulle ha haft har åkt iväg på ett möte.
Eftersom han inte har gett mig någon uppgift och inte svarar i sin telefon så sitter jag alltså här nu helt sysslolös. Men om han inte han kommit tillbaka innan rasten vid halv två så sa Karin att jag kan få åka hem.

Sjukt dålig stil att bara skita i elever så där! Så sur blir jag, det var ju onödigt att jag ens åkte hit.

Godnatt

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen. Har dansat, duschat, ätit knäckebröd och kollat mina facebookspel ;) men nu så ska jag sova sova sova!

Det är så underbart skönt att krypa ner i en nybäddad säng när man är nyduschad. Jag tror nästan att det måste vara en av de skönaste saker som finns^^
Det är nästan så att jag skulle vilja byta lakan varje gång jag duschar men det blir så hiiimla mycket tvätt då :P

Imorgon är det skola, massa dans + träning, date med Tilda och Desperate housewives + cougar town + säsongspremiär av gossip girl :) BRA DAG!

Rent och snyggt

Nu har jag dammsugit och torkat av hela min dator för första gången på snart tre år. Det var verkligen på tiden som ni kanske kan förstå!
Jag dammsög hela tangentbordet och utanför fläkten. Jag vågar inte öppna datorn och dammsuga inuti som dom gör när man lämnar in den, men att dammsuga utifrån kanske hjälper lite iaf? :)

Det känns iaf stor skillnad på tangentbordet. Inga dammtussar som sticker upp mellan tangenterna längre :) (jag låter verkligen som en riktigt fräsch och renlig person i det här inlägget..)


Rent och snyggt! :) Och ja jag vet att bilden är suddig men det är helt enkelt sånt ni får leva med. Jag är en dålig fotograf med dålig kamera, punkt slut!

Kvinnornas dag

Idag är det Den internationella kvinnodagen mina vänner :) och inte vilken internationell kvinnodag som helst, det är till och med 100 årsjubileum för våran dag. Idag är det en skön dag att vara kvinna ;)

För att fira den här speciella dagen ska jag ha tre timmar lång engelska lektion, hem och slänga i mig lite mat, sen dans för hela slanten ikväll. Party party eller what?

Förresten så har jag bestämt mig för att ha en vit vecka den här veckan..inte den klassiska versionen utav vit vecka. Min typ av vita vecka handlar om att jag ska sluta äta godis och massa annan skit. Bara mat, frukt och nyttigt från och med nu!

Wish me luck!

Mästerskapen i monopol

Sandra tog hem mästerskapen ikväll.
Jag kom sist! Någon som är ens liiiite förvånad?
Jag är verkligen riktigt dålig på monopol. Men någon gång ska jag nog lyckas vinna hoppas jag. Övning ger väl färdighet?

På onsdag ska jag och Sanna göra en pokal som vi ska ha som vandringspokal i vårt mästerskap xD det här börjar bli riktigt seriöst! Men det är kul!
En ny tradition som tillhör monopolmästerskapen är att vi mitt i spelet tar en paus och åker och äter cheeseburgare med cheddar cheese dip. Asbra!

Ja vi är feta och nördiga :P

Keep on walking

Har precis vart ute och tagit en promenad i det underbara vädret. Det är ju fortfarande lite kallt men det känns inte när man pinnar på och får upp lite puls :)
Nu ska jag trycka i mig lite brieost som min mamma så vänligt hade vart och köpt åt mig och sen ska jag möta upp Sanna för en chai latte.

Sen blir det allvar mina vänner! Det vankas svenska mästerskapet i Monopol. Men som tur är så har jag ju redan bestämt att jag ska vinna så det är ju ingen fara för min del. Nu gäller det bara för dom andra att kämpa om andra och tredje plats :) Har jag bestämt mig så har jag!

För övrigt så har jag och mammsen kikat på flygbiljetter till mig till Malta idag. Det ser ut som att jag troligtvis blir kvar i Sverige fram tills 12 september. Tänkte hinna åka upp till Stockholm en sväng och lite så innan jag åker så september blir ganska lagom. Nu är det verkligen på riktigt! Fan va taggad jag är!

Dagens music



Idag lyssnar jag sönder den här. Helt sjukt skön :)

Melodifestivalen Andra chansen...

Ikväll går andra chansen av stapeln och så här ser startfältet ut:



Så vilka hejar vi på?

Duell nr 1: Pain of Salvation VS Pernilla Wahlgren
Ärligt talat tycker jag inte att det spelar någon roll. Ett enda långt tråkigt intro eller en flashback från 1985. It's a lose lose situation

Duell nr 2: Pauline VS Crucified Barbara
Pauline är söt. Hon är urgullig! Men låten vet jag inte om jag är så förtjust i. Fast Crucified barbaras seeeeeeega låt vill jag inte heller skicka vidare. Tufft val! Men måste jag välja så blir det nog Pauline.

Duell nr 3: Kalle Moraeus & Orsa spelmän VS Neo
Här hejar jag på Willy Wonka (Neo). Utan tvekan! Folklig dansloge-musik är inte riktigt min grej...

Duell nr 4: Alcazar VS Jessica Andersson
En ballad möter en discodänga. Ni som känner mig kanske kan räkna ut direkt vem jag tycker ska vinna. Men för er som inte känner mig så kan jag ju tala om att jag tycker inte om ballader, men jag älskar allt som är dansvänligt. GO ALCAZAR!

Upp och sträck

Har precis kommit hem från ett medelpass på friskis. Minaz var det som körde närmare bestämt och gud va jobbigt det var!
Det var askul med ett jobbigt medelpass för en gångs skull, annars tycker jag dom brukar vara så lama.
Efter passet så stretchade jag riktigt ordentligt och det var välbehövligt kan jag tala om. Hjälp va man blir stel fort när det är så kallt ute! Jag har typ inte stretchat på hela veckan (laaaat) så det var på tiden.

Nu när jag är nytränad och utsträckt så tycker jag att det är på sin plats med en skål nudlar :) sen blir det att tagga för melodifestivalen ikväll. Det är ju andra chansen people! Det börjar närma sig final :)

En soft fredagkväll

Nu har jag kommit hem efter en middag med mina älskade systrar, men jag ska nästan direkt kila iväg igen.
Det blir bara hem och slänga upp ett blogginlägg och sen sticka till coffehouse och möta Sandra och Julia :)
En chailatte känns som den perfekta avslutningen på min chill-fredag!
Det har bara gått den softa vägen idag. Först var min morgonlektion typ inställd (vi behövde inte komma eftersom det var studentfest igår :P) sen var det mina favoritpass på friskis, en god middag (som jag slapp laga själv...som om jag någonsin gör det) och nu då alltså en fika.

Låter inte det som en superskön fredag?

Förresten så funkar min ipod igen. Tekniken alltså. Jag kommer aldrig förstå mig på den...men så länge det funkar är jag nöjd :)

Nästan helg

Projekt och företagande är verkligen ingen kurs som passar mig. Jag fattar inte ett skit av den uppgiften vi har fått idag, det här kommer aldrig gå vägen!
Men strunt samma, jag orkar inte bry mig. Det är ju faktiskt fredag idag och snart ska jag iväg och ha samhällskunskap. Sen börjar min helg :)

Självklart ska jag som vanligt inleda helgen med lite träning på friskis! Det blir puls med John och sen ett danspass ovanpå det. Det var galet länge sen jag var på danspasset så det ska bli kul^^

Men nu ska jag försöka få ordning på affärsidé uppgiften och sen ska jag packa ihop mig och dra iväg till skolan. Tagga ett besök på espressohouse vid halv två rasten?

Rätt eller fel?

Är det fel att tjäna pengar på sin sport?
Det var temat på vår diskussion i skolan i eftermiddags. Det är ganska kul att diskutera med sina klasskompisar för vi är alla så olika och har så olika åsikter.
Personligen så tycker jag att det är helt okej att tjäna pengar på att spela fotboll eller golf eller vad det nu än är.
Så länge det handlar om sporter där det hänger på din egen kapacitet och inte som i t.ex. ridsport där du kan köpa dig till en bra karriär genom att ha rätt häst.

Men varför inte unna våra fotbollsspelare och hockeyspelare och alla andra professionella idrottare de pengar de får. Jag vet att det handlar om extrema summor, men dom extrema summorna kommer ju ifrån klubbarna som i sin tur får sina pengar från oss. Vi som går på matcher, köper biljetter osv. Sen får dom så klart pengar från andra håll så som reklam och liknande men i slutänden hänger hela deras ekonomi på att folk är intresserade.

Jag kan köpa att folk tycker att sjukhus och barnen i afrika behöver mer pengar, men dom pengarna kan vi inte ta från sportvärlden! Det är två helt olika saker.
Sjukhus, skolor och liknande får pengar från staten...NHL får fan inga pengar från staten. Så oavsett om vi sänker Sean Averys lön så betyder inte det att vi får mer pengar till våra sjukhus och skolor.
Dessutom så donerar många idrottsmän (sångare, skådespelare och andra med mycket pengar också) väldigt mycket pengar till rädda barnen och liknande organisationer. Om vi sänker deras löner kommer det förmodligen komma mindre donationer....

Sen är det ju inte precis så att det enda dom gör är det vi ser på tv. Dom får slita fruktansvärt mycket för att komma dit där dom är. Jag vet själv som dansare hur mycket jobb man tvingas lägga ner om man över huvudtaget ska komma någonstans. Man får jobba sig upp från botten precis som med vilket annat jobb som helst.

 

 

Update: Jag har fått mycket reaktioner på min kommentar om ridsport så jag slänger in en rättelse. Det jag menar är självklart inte att vem som helst kan svinga sig upp på en dyr häst och rida till sig guldmedaljer åt höger och vänster. Det jag menar är att det kan underlätta ganska rejält om du har ekonomin att köpa en bra häst. Men så klart måste man även vara duktig på det man gör.

Toppen

Min ipod har gått sönder. Så klart! Det är nog inte meningen att jag ska ha tekniska saker.
Jag hatar att mina saker alltid ska gå sönder, plattänger, mobiler, ipods, datorer vad det än är. Det sjuka är att jag är så försiktig med mina saker eftersom jag INTE vill att dom ska gå sönder, men sen finns det andra som inte är ett dugg försiktiga och deras saker fungerar alldeles utmärkt.
Är det rättvist, nej det tycker jag inte!

Nu ska jag försöka vara lite uppmärksam på min lektion :)

Stylish

Kate Moss ser som vanligt ganska sliten ut. Sliten men ändå gorgeus, den tjejen har verkligen sinne för stylish. Dessutom är hon ju typ snygg i allt så då är det väl kanske ganska enkelt att klä sig rätt.
Kolla kavajen! Vill ha! Skorna skulle jag inte heller säga nej till...

Bara för att



Hahahaha!

Har lite för tråkigt






Är du en sportfåne? Haha, liiite om det gäller att kolla på
Går du i en sport? Dans?
Är du rik? ....
Är du shoppingsugen? Oftast!
Är du ressugen? Alltid
Är du skolsugen? Var det ens en fråga?
Är du irriterad? Nehe då :) solen lyser ju!
Vilken film såg du senast? Fight club
Vilken internetsida besökte du senaast? Blogg.se
Vad sa du senast, till vem? Till Lisa: "Hahaha en papper"
Vad gjorde du i förrgår? Skola och danslektioner
Vad har du gjort idag? Ätit, skola och druckit chai latte
Vad ska du göra ikväll? Träna
Vilket land besökte du senast? Haha typ danmark?
Vad såg du senast på tv? Cougar town
Senaste köp? Skor
Vad har du för skor? ojojoj, alldeles för många
Är du vegitarian? Nja nästan, jag gillar inte kött ju
Vad drack du senast? Chai latte
Gillar du att laga mat? NEJ
När sjöng du senast? Typ för 2 sekunder sen (Spice girls - Wannabe, bra skit :P)
Håller du det städat? Oftast inte
Vad gör dig lycklig? Dans
Vad gör du just nu? Den här listan?
Lyssnar du musik just nu? Japp
Favorit-färg? Rosa
Favorit-mat? Tacos!
Favorit-skådis? Helena Bonham Carter, eller kanske Johnny Depp
Favorit-tvpogram? Desperate housewives
Favorit-låt? Men gaaah, det är ju så många. Men just nu är jag stuck on Manboy
Favorit-godis? Choklad, lätt!
Tar du många "ego-bilder"? Nej, jag är sämst på att fota
Gillar du att fotografera? Ja. Men är som sagt sämst på att fota
Egen mobil? Ja
Egen kamera? yes
Egen dator? Ja.

Ja har man inget bättre för sig så varför inte xD

Bird mating dance



Bara för att jag fick en flashback från början på gymnasiet. Watch out! Bird gone crazy!

Hapy happy happy

Solen lyser himlen är blå vad det är skönt att leva då...tralallalallalala
Jag kan visst inte resten av texten, men ni fattar poängen. Solen lyser, himlen är knallblå och det känns som att det börjar bli vår ute. Det går åt rätt håll som jag och Julia konstaterade innan :)

Nu sitter jag i skolan där jag kommer vara parkerad i några timmar framöver, men på rasten blir det ett besök på espresso house med Lisa. Sen ikväll blir det step på friskis!
Låter som en toppendag va?
Och imorgon ska jag träffa Jennifer och ta en mysfika :) jag längtar! Det var alldeles för länge sen vi sågs och snackade om allt mellan himmel och jord

Tisdagslycka

Mina tisdagskvällar kommer tydligen bli mer underbara än vad jag trodde. Inte nog med att det är Desperate housewives, som för övrigt var galet bra igår, det är cougar town också :)
Fan va kul det var, jag älskade det! Courtney Cox är ju för underbar, hon passar så bra som en lite lätt galen och osäker mamma. Det är ungefär sån jag väntar jag att jag kommer vara när jag är 40+ (minus sonen förhoppningsvis) :P

Det här blir en serie jag definitivt måste följa!



Men tillbaka till desperate. Karl dog! Jag hatar att Karl dog, han var ju kul och tog fram en rolig sida av Bree. Och stackars Lynette. Det var verkligen ett helt galet avsnitt igår. Undrar hur det går med Orson? Äsch nu måste jag ju vänta en hel vecka tills jag får veta...

Desperate housewives

Det är dags för säsongspremiär av DH :)
Yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa! Mina tisdagskvällar är uppbokade för en tid framöver nu. Vem tror ni dör? Jag tror att det är Karl..men jag hoppas på Orson!!
Tyvärr har jag hört av många att det är Karl som trillar av pinnen.

Join us i kortgenerationen

Jag hatar när folk står framför mig i kön och ska betala med kort. Alltså inte det faktum att dom betalar med kort, det som irriterar mig är att dom inte vet hur man gör...
"Hur ska man trycka nu?" "Ska jag slå in min pinkod eller någon annan kod?" "Är det nu man ska godkänna?" "Trycker man på ok då?" osv..
Ännu mer galen blir man när man har två sådana tröghuvuden framför sig och man dessutom har bråttom!

Men humöret går ju helt klart upp när man kommer ut i solen :) Det var på tiden att solen och den blåa himlen vågade sig fram. Men det sägs att det ska bli snöoväder igen på fredag så det är bara att njuta medans man kan och sen plocka fram vantarna igen till helgen ;)

Rubrik

Lyckades efter många om och men ta mig till skolan. Några minuter försenad men det skyller jag helt och hållet på jlt! Trean var 25 minuter försenad! Det är ju helt galet, det borde inte få hända.
Men som tur var så var min lärare ganska förstående med tanke på vädret....
Snart kommer isbjörnarna och invaderar alltså det är jag helt säker på..

Ingen bra start på dagen med andra ord, men ikväll är det massa dans, det är massa kul! :)
Men jag ska inte ta bussen till dansen!
RSS 2.0