Oroa er inte

Jag lever..Har bara inte så mkt att komma med för tillfället. Kalla det skrivkramp om du så vill..

Oops JLo

Jennifer Lopez ramlade rakt ner på sin välkända bakdel under ett uppträdande på AMA awards. Britney har gjort det, Beyonce har gjort det och nu även JLo. Ingen big deal egentligen, men det är ganska kul att kolla på videoklippen. Jag tror nog att beyonces snygga fall är det roligaste. Britneys är inte att leka med heller faktiskt. Men Jennifers måste vara tråkigast...bättre lycka nästa gång J, då kanske du lyckas ramla på ett roligare sätt :P





Nej nu ska jag vara helt ärlig här en stund. Jag har faktiskt också ramlat på scen, fler än en gång. Men inte framför så mycket folk så klart...men ett av mina fall låg faktiskt ute på youtube ett tag under högstadiet xD jag vet inte om det finns kvar nu

Det här lyssnar jag på idag


Har nyss vart och tränat och nu ska jag strax dra iväg till Åsa för att se om jag kan länsa henne på några snygga partytoppar. Det känns helt sjukt att hon snart ska flytta...Det kommer kännas lite skumt att inte hon bor här längre. Men å andra sidan så har jag ytterligare någon att bo hos när jag åker upp :)

Ikväll blir det söndagsfikan som vanligt med Tilda och idag har vi en gästspelare också, nämligen (trumvirvel) LISA! Trevligt värre blir det :)

Nej nu ska jag ta och kolla till mina facebookspel innan jag går. Det där med café world är seriöst en drog, det är nästan så att man borde sätta varningstexter på dom.

Peace

Cupcakes, Tilda och Gossip girl

Igårkväll var det mys med Tilda som stod på schemat :)
Vi började kvällen med att baka cupcakes fast stora varianter så det blev väl mest som muffins med klet på. Samma klet som det är på morotskakor för övrigt ;)
Vi gjorde även en annan glasyr med hallon och grejer i, men jag tänker inte ens tala om vad som hände med den. Då blir jag nog mer dumförklarad än vanligt.
Hur som helst så blev det så småningom färdiga cupcakes så vi slog oss ner och kikade på ett gossip girl avsnitt som tilda hade missat, bad Tilda!

Sen kom Johan förbi en liten svängis och ville ha en cupcake. Who can blame him? Fy va goda dom var!
Dom ser till och med goda ut, inte ens snea som de brukar bli när jag och Tilda bakar
Ursäkta den dåliga kvalitén. Vi skyller på min mobilkamera...

På grund av mitt och tildas lilla äventyr så missade jag ju idol igår. Vi såg bara toves framträdande, vilket för övrigt var sjukt bra om hon inte hade missat den där första lilla tonen. Men men man kan inte få allt.
Men jag har lyckats snoka reda på nu på morgonen att Reza åkte ut. Min gamla goda vän internet hjälpte mig att få fram den infon.
Hur tänkte ni nu? Svenska folket, seriöst? Hur kan ni rösta ut Reza? Hon var ju typ den enda som hade en ordentlig sångröst, visst hon hade lite problem med språket ibland men sånt kan man öva upp. En sådan sångröst kan man fan inte öva upp för allt i världen, hade man kunnat det så hade jag garanterat sprungit till en sångpedagog idag!

Hej och hå, kämpa på

Sista veckan i skolan innan praktiken. Och tack vare vår låååånga praktiktid så innebär det att jag inte kommer behöva se skolans lokaler över huvud taget förrän vecka 6 (med undantag för handledarmöte för projektet).
Känns otroligt skönt måste jag säga :)

För övrigt så är jag väldigt trött på månaden november! Den får gärna ta slut snart...
Det bara regnar och blåser och är grått hela dagarna och man blir deppig. Det här är ingen bra kombination..Så snälla vädergudar: Ge oss bättre väder och ta oss ur novemberplågan innan hela Sveriges befolkning går i depression.

Tänk att bara få åka iväg nu, fan va skönt det skulle vara! I min familj åkte vi nästan alltid på semester på somrarna förr när jag var liten. Nu åker vi nästan aldrig någonstans alls..
Att åka på solsemester på sommaren känns fett onödigt, det är ju tusen gånger bättre att åka vid den här tiden
Men men, man kan inte alltid få som man vill :)



Fast det ser ju ganska inbjudande ut

Ibland så..

Idag är det några timmars träning som gäller direkt efter skolan, och för att spara lite tid så tyckte jag att det var en briljant idé att ta på sig träningskläderna direkt i morse. Är jag inte välorganiserad så säg?

Ojdå

Jag sitter här och jobbar lite lätt med min kristendom uppgift som aldrig verkar bli klar och helt plösligt fick jag en uppenbarelse:
Martin Luther och Martin Luther King är inte samma person!
Det har jag alltid trott....
Ajja, in my face antar jag



Martin Luther King                



Martin Luther                              



Man lär sig något nytt varje dag, jag antar att jag har förbrukat mitt lärande för idag då.

I fell in love

Nu är jag hemkommen till dalen igen för en snabb middag och förhoppningsvis lite massage innan jag gör mig i ordning och börjar dra mig mot söder.
Än så länge idag har jag vart väldigt aktiv om jag får säga det själv :) Efter frukost var jag inne i gamla stan och tog en fika tillsammans med en gammal kompis från dansvärlden, det var såååå sjukt kul att träffa henne igen. Det måste vara år sen sist.
Sen åkte jag in till farsta och träffade jennie och min lilla mamma och handlade lite grann..
Men innan jag åkte mot farsta så passade jag på att smita in på feetfirst nere vid sergels torg. Min favorit affär!

Jag blev stört förälskad i ett par skor


Helt fantastiskt snygga! Jag trodde jag dog.
Men tyvärr gick inte min ekonomiska sida med på att med mig dom här små godingarna hem...men en dag, en vacker dag!

Nej hörrni vänner, nu ska jag kasta i mig lite mat innan det är dags att fara iväg igen :)
Ha en underbar lördag!

Godmorgon godmorgon

Oh vilken härlig dag!
Detär lördag och jag har precis lyckats trycka i mig lite frukost hemma hos jennie tillsammans med anna som kom förbi så här på morgonkvisten. Nu ska jag in till stan en liten svänga, sen blir det hem och göra sig iordning inför festen ikväll.
Vi får väl se om jag kan ta mig till tunnelbanan utan att drunkna på vägen i allt regn som öser ner här i huvudstaden. Men jag tänker inte låta det pissiga vädret slå ner mig idag! Inte ens min olidliga spänningshuvudvärk ska dra ner mitt humör.
Ja spänningshuvudvärken vill fortfarande inte ge med sig..Jag låg och vred och vände på mig hela natten och hade jättesvårt att sova, vid nio-tiden gav jag upp och kröp ur sängen.
Sen lyckades jag fjäska till mig lite massage vid frukostbordet, det gjorde ont som tusan! Men det var skönt efteråt :)
Nu ska jag försöka slänga på mig något lite snyggare än jennies gamla mjukisbyxor och dra mig mot tunnelbanan..

Over and out

Ensam tonårsmamma söker...

Nu ska Jennie tydligen ragga upp en dejt till min mamma via nätet. Han får inte vara yngre än 25 och inte äldre än 45, helst ska han vara i 35års åldern.
Hon vill inte ha några mer barn! Men hon vill gärna ha lite lammkött :P
Ja herregud vad mycket konstigt man får vara med om ibland...

Fy H&M

Igår var jag och köpte ett par nya leggings i sånt där tjockt tyg. Typ bomull eller vad det nu är..
När jag skulle ta på mig dom så var det två stora hål i!
Då blev jag inte glad kan jag tala om, dom leggingsen ska tillbaka idag. Mycket dålig stil H&M!

Logga

Tänkte bara slänga in en liten bild på vad jag lyckades åstadkomma på min medieproduktion igår. Jag hatar det ämnet med all min kraft, men igår tror jag att jag faktiskt till och med lyckades göra något bra för första gången i hela den här kursen.


Ritad i Illustrator

Ja då vet ni vad jag gör på onsdagseftermiddagana :)

Aj

Har sjuuuukt ont i huvudet idag. Jag har inte sovit ordentligt på de senaste 5-6 nätterna och nu har stresshuvudvärken börjat krypa sig på. Jag har ont i hela huvudet och ner i nacken och axlarna..jag känner igen symtomen från när jag gick in i väggen för några år sen. Det här är helt klart på väg åt fel håll, jag måste lära mig att slappna av. Fast då måste jag kanske se till att jag har tid med det också...

Insomnia

Inatt har jag inte kunnat sova i princip någonting. Jag har försökt allt. Jag har försökt utan kudde, med kudde, på kudden, under kudden, jämte kudden, under täcket, över täcket, i täcket, ihopkrupen, raklång.....ja ni fattar.
Men hur som helst så sov jag inte mycket inatt, och det ledde till att jag försov mig. Så jag vaknade klockan 5 över åtta och slängde på mig kläder, kastade ner datorn i väskan och drog en tandborste snabbt genom munnen.
Nu sitter jag iaf här och nu är det dags för oss att redovisa vår anslagsfilm :)

Det går bra nu

Ligger tydligen på ett MVG i engelska C för tillfället. So far so good :)
Det här bådar gott inför min cambridge kurs

Fars dag

Jajamensan fars dag var det igår. Min pappa fick....ett sms xD Så givmild var jag på den här stora dagen.
Ärligt talat så tycker jag att hela konceptet bakom fars dag och mors dag är lite löjligt, det inger bara en massa press att man måste köpa grejer och hålla på och fira och ha sig. Visst det är en gullig tanke bakom, men om jag hade slått på stort och köpt något riktigt fancy till min pappa så hade jag nog orsakat en hjärtinfarkt av förvåning. Så genom att skicka ett sms till min far så räddade jag mig själv från att stressa sönder, och jag räddade min fars hälsa :) Månadens goda gärning..check!

Energi och dansglädje

Tre träningspass senare och duracell syndromet har fortfarande inte gått ur mig. Nog för att jag brukar ha mycket energi och ork men idag är jag ta mig tusan extrem!
Nu kikar jag lite grann på idol, men ska strax gå och fika med Tilda. Vi får se om det kanske kan trötta ut mig lite grann :P

Btw, så vill jag bara tala om att idag har Annika och John tänt min dansglöd igen. Jag har haft en dålig vecka på de fronten och tyckt att allting varit jättetråkigt och ingenting går bra. Men idag på danspasset så hade jag så sjukt kul och jag insåg varför jag började dansa från första början. Jag upplevde äkta dansglädje!

P&L

Konflikt = Krig?

Är Irak konflikten och Irak kriget samma sak?
Eller hänger dom ihop?
Eller är det två helt skilda saker?
Jag blir tokig.....

Könsförvirring

Ibland händer det att man ser sådana där människor som man inte riktigt vet vad dom är för något...Det hände mig idag på bussen. Jag såg en människa, och jag kunde inte för mitt liv avgöra om det var en kille eller en tjej. Jag satt och kollade noggrant heeela bussresan som varade i ca 20 minuter, men jag kom inte fram till något resultat.
Sen kom jag på att det kanske ser lite skumt ut när jag sitter och glor som en idiot på folk så jag la ner den där verksamheten och klev av bussen.
Jag tycker det är läskigt med såna människor som man inte ser vad dom är för något. Tänk va jobbigt det måste vara att se så där intetsägande ut...Nu låter jag helt ytlig men jag tycker faktiskt att det är lite skrämmande :P

Samhällskunskap nästa!

Psykologitentan

2 små attans poäng från högsta betyg.....sjukt irriterande

Bara för att...

Dagen till ära tänker jag skriva en extremt oseriös dikt.....jag har nämligen fruktansvärt tråkigt..so here it goes!
'
Mitt huvud är tömt på information
Min mage skriker efter en stor portion
Med mat som kan lugna min säck
Till motsats från min stackars syster som springer läck
Magsjuka tror jag hon fått har
Tur att hon bor hemma hos min far

Palestina och Israel kan dra åt skogen
Till ämnet historia kommer jag aldrig vara trogen
Någon praktikplats har jag fortfarande inte skaffat
Men alla andra verkar något ha haffat?

Till Sunny beach ska min klass åka på semester
Och förmodligen köpa märkeskläder gjorda på polyester
Men Linn stannar hemma den lugna och lydiga
Hon vill inte åka på klamydia

Ikväll blir det danspass i huskvarna med Hanna
Hon är så käck så man vill för evigt stanna
Folk tycker om en om man är lycklig och glad
Gud va jag blev sugen på choklad!

Nu får det vara nog med diktandet för idag
I mitt arbete jag nu ska ta tag
Jag kommer tillbaka ni behöver inte sakna mej
Så adios, au revoir, tack och hej!



Jag kanske skulle satsa på att bli poet? xD

Usch

Jönköping måste vara smutsigare än vad jag trodde. Igår när jag var på väg hem så mötte jag nämligen en råtta utanför Twin city. Jag såg att något rörde på sig en bit framför mig så jag stannade, men den där saken som rörde sig stannade inte! Nej den fortsatte springa fram mot mig och stannade typ 2 cm från min sko!
Jag hade dock inte vett nog att bli rädd eller ens äcklad, jag bara kollade på den när den satt där med sin äckliga svans och tittade upp på mig med sina små svarta ögon.
Sen kilade den iväg mellan benen på mig och sprang vidare ner mot stan...

Jag är tydligen med i Jp idag förresten. När jag kom till skolan så fick jag höra av Julia att hon hade sett mig i tidningen xD Så nu längtar jag hem så jag får kolla på bilden, jag var ju helt osminkad med håret i en boll, det kan aldrig vara bra.
Förhoppningsvis får jag reda på vad jag fick på psykologin idag också...hoppas på det bästa för min skull!

Peace

Pinsamt...

Har ni någon gång suttit på en buss eller ett tåg eller något liknande och pratat i telefon och kommit på er själva med att prata sjukt högt och att alla andra är helt tysta och förmodligen bara sitter och lyssnar?
Det har jag. Och det är lika pinsamt varje gång...
Idag satt jag på bussen på väg till skolan och Anna ringer, jag svarar så klart trevlig och social som jag är, och jag svarar i mitt headset eftersom jag satt och lyssnade på musik. När man pratar i headset mina vänner så blir man lätt ännu mer högljudd än vanligt eftersom man inte hör personen i andra änden lika bra. Så alla som satt på 11:56 bussen från lasarettsparken till a6 hörde troligtsvis mitt samtal där jag berättade om stora delar av allt sjukt som hände mig i helgen. Mindre lyckat kanske...
Jag önskar att jag kunde säga att jag har lärt mig något av det här och att det aldrig kommer hända igen, men det vore nog en ren och skär lögn. Det är inte första gången såna här saker händer mig och det är säkert inte sista gången heller.
Men men that's life :P

Sista dagen på lovet

Oj oj oj oj oj va dålig jag har vart på att blogga det här lovet. Men till mitt försvar så måste jag faktiskt säga att jag har haft i princip fullt upp dygnet runt heeela lovet. Det blir alltid så när jag ska ha lov, jag skjuter upp allting och sparar allting på hög och tänker lite lugnt och fint för mig själv att "Det där kan jag fixa på lovet" eller "Det gör jag på lovet" osv. Så sen när det väl blir lov så har jag en miljon saker att göra och bara en stackars liten vecka på mig...jobbigt!
Men det här lovet har jag faktiskt varit ovanligt effektiv, jag har lyckats göra mig av med ungefär hälften av det som stod på min att göra-lista. Det är nog ett nytt rekord för mig :)

Så vad har jag sysslat med hela veckan? Jo jag har bland annat pluggat, vart på sminkkurs, vart hos tandläkaren, vart hos gynekologen (inte höjdpunkten på veckan direkt) och en massa annat konstigt. Bakat scones utan att bränna dom har jag också lyckats med i veckan! Eller ja, Tilda lyckades baka scones utan att bränna dom...men jag hällde i mjölet och mjölken, det räknas! Även om jag hällde i det i fel ordning så räknas det!

Idag har jag plggat lite grann och sen bar det av till friskis för ett step dans pass, så sjuuuukt roligt! Och Hanna är så underbar så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Tala om klämkäck människa :)

Ikväll blir det bio med Tilda och Minaz skulle också dit så jag lär väl springa på henne också, det vore trevligt :)

Så nu har jag bättrat på bloggen lite grann iaf, ni får hålla till godo med det lilla ni fick för nu hinner jag inte mer. Och ja, jag looovar att jag ska fixa till min design snart! Så här kan vi ju inte ha det....

Puss på er
RSS 2.0