And the grammy goes to....?

Klockan 2 inatt går årets grammisgala av stapeln. Så om jag lyckas hålla mig vaken tills dess så blir det att pendla mellan matchen rangers vs. avalanches och galan :)  Stressigt värre!

Beyonce är nominerad till en herrans massa priser, även lady gaga har lyckats knipa åt sig ganska många nomineringar. Britney har dock bara lyckats skaffa sig en nominering för låten Womanizer i kategorin Best dance recording...vi håller på brittan i den kategorin!



Soundtracken till både True blood och Twilight har också lyckats ta sig in på nomineringslistan. Det verkar som att vampyrer inte bara är stekheta på videomarknaden, nu har dom nästlat sig in i musikbranschen också ;)
Heja på säger vi till det! Jag kan knappt hålla mig tills nästa säsong av True blood kommer ut, juni känns galet långt bort just nu.
Twilight och True blood är alltså nominerade i kategorin: Best Compilation Soundtrack Album For Motion Picture, Television Or Other Visual Media.



I'm so excited!

Update:
Tack vare Annas (http://hattifnaatt.blogg.se/) fantastiska uppmärksammande så insåg jag att jag hade glömt det viktigaste av allt! Hyllningen till Michael Jackson som kommer visas på galan där hans barn kommer delta. Showen ska tydligen visas i 3D vilket kan bli ganska spännande (typiskt M.J, han hade varit stolt) :)

Makes me wanna dance

Salsafest och modefotografering

Klockan 9 igår på morgonen så bar det av mot gbg för en liten modefotografering, senare när jag kom hem så sprang jag nästan bort till kulturhuset. Det var salsafest så det bara smällde om det! :)
Erika uppträdde med resten av impuls och dom var sjukt duktiga som vanligt! Jättefin koreografi hade dom också ;)

Idag har jag superont i mina fötter och är trött i hela huvudet och kroppen, en söndagsfika med tilda känns som en lagom ansträngning efter dansträningen^^

Jag bjuder på en två bilderna från fotograferingen som jag fick med mig hem :)



Dagens music

Mongoblogg

Jag veet att jag har vart sämst på att uppdatera på senaste tiden men det är bara för att min blogg ser helt efterbliven ut så jag har liksom tappat lusten att blogga :P
Det har hänt något skumt med min header och mina bilder osv och jag vet inte hur man fixar det så jag väntar på att Sanna ska hjälpa mig få rätsida på det hela..

Jag kan ju dock glädja er med att jag lever och jag mår bra, och så fort designen är fixad ska jag komma igång igen.
I swear!

Pepparkaksbak

Idag har jag och Tilda bakat pepparkakor :) Lite sent ute kan man tycka men det är väl tanken som räknas?
Efter någon timme eller så tröttnade jag på att följa formarna så jag började skära ut mina egna små fina motiv med en kniv. Jag lyckades göra ett äpple, en snögubbe (som blev bränd) en kanin och en JÄTTESNE gran :)
Sen gjorde jag även en pacman, ni vet den där gule lille grejen som blir jagad av spöken när den äter prickar... men den blev inte godkänd av matilda eftersom man tydligen inte kan baka en stor boll i ugnen...glädjedödare! ;)

Men den skapelsen jag nog är mest stolt över är min avbild av Victoria Beckham:



Lägg märke till att hennes ben är olika långa :) det beror så klart på att hon har fått problem med benen efter att ha spatserat runt i höga klackar i så många år....det var meningen att det skulle vara så...jag lovar!

GG

Blair: You are so sweet to see me off. I can't believe NYU orientation week is here!

Chuck: I have to object to you living in the dorms. Florescent lighting, communal showers, public school girls. There's a place for that, and that is the back of a video store.



Alkisar på brunch

Klockan är nu 4 på dagen och jag har hittills hunnit med att äta en supergod (och extremt mättande) brunch på jensens med Tilda. Ett glas vin + nästan ett halvt till blev det till maten. Sen åkte vi hem till Tilda och kollade lite desperate housewives och drack ytterligare tre glas vin.
Vi har börjat om att kolla på DH, sjukt kul med Gabi och hennes heta trädgårdsmästare där i början. Och hennes pain in the ass svärmor :P

Så nu med över 4 glas vin i kroppen så tyckte jag att det lät jätte lämpligt att åka och träna :P så ett spinningpass blir det om en stund :)

Ciao for now

Eyecandy

Ligger och kollar på troja...asså brad pitt i den här filmen är helt obeskrivbar! Jag tror jag får en ögonorgasm!
Himmel!


Yummie, yummie, yummie!
Jag säger då det, om jag bara vore typ 25 år äldre...eller nej förresten, om han ändå vore 25 år yngre :)
Det hade vart nåt!

Dagens fail

Har precis kommit hem från coffehouse by g. Fyyyyyyy fan va det är kallt! Jag trampade hem i minst en decimeter snö. Stackars mina små Uggisar, dom blev helt blöta. Tur att det inte är slask!

Dagens linnpris i failande går till Matilda :P Hon beställde en te (med chokladsmak, lät skumt gott) och gjorde det klassiska misstaget att hälla i salt istället för socker! xD
Så misslyckat! Men kul var det :)
Mitt i vårt seriösa snack så smakar hon på sitt te, sen ber hon mig smaka....sen bryter vi ihop i asgarv xD
Det är tur att man kan skratta sig varm en dag som denna.

Nu blir det en film och raggsockarna på!

Uppsvälld mage = Bad mood

Lider ni ibland av uppsvälld mage? När det känns som man går runt med en stor ballong inne i magsäcken som bara blir större och större. Ont gör det också!
Det gör jag.



Men det finns en hel del bra saker man kan göra för att förhindra sånt. Till exempel så kan man försöka dra ner på allt som innehåller mycket socker och mycket kolhydrater. Det är oftast det som är svårt att smälta och därför svullnar magen. Personligen så får jag mest ont utav kött och laktosprodukter men det varierar lite från person till person. Men problem med kolhydrater och socker är det vanligste :)

Fungerar inte det så kan man försöka äta kumminfrön. Blanda ner det i fil eller yoghurt eller något så smakar det inte så "sågspån aktigt". Men man måste dock tugga på dom så mycket som möjligt för bästa effekt.
Dom smakar ganska starkt så det är inget jag rekommenderar att man äter till frukost om man som jag är extra känslig på morgonen.

Om inget av det här fungerar så finns det kanonbra tabletter på olika typer av hälsokost butiker som heter Dida.
Dom fungerar så att dom liksom balanserar bakteriefloran i tarmarna och på så vis motverkar svullnaden :)



Addicted to Gossip girl

Bree: You know if we really started dating, after a few months you'd realize you couldn't stand the way that I laugh, I'd hate the way that you chew, and we'd break up.

Nate: That's a romantic story.

Dagens partytrick

Så här galet kan det bli om man sitter uppe för länge på nätterna och känner sig sysslolösa



Fan va snygga vi är! Jag gillar framför allt min sucktröja från nian som fick åka fram idag. Lägg märke till att annas byxor matchar mina partyhattar/öron/näbb xD

Coffehouse

Är precis hemkommen från en liten fikastund med sanna och anna (jag älskar att de två rimmar :))
Det var en mysig stund bortsett från att vi allihopa var extremt sega och de hade slut på chai pulver! Hur kan man låta detta hända? Jag fick nöja mig med en snickerslatte. Jag hade aldrig smakat den innan men den var faktiskt helt okej. Dock så tycker jag att dom borde köpa in nytt chai snarast!



Nu ska jag strax möta upp lilla jennifer för en eventuell bio. Vi hade velat se luftslottet som sprängdes men det verkar vara lite ont om platser på den så vi får se vad det blir. Finns det bara tråkiga filmer så kanske det får bli en fika igen :P Någonstans där chai pulvret inte är slut!

An all nighter

Har spenderat hela natten tillsammans med Anna och Sanna. Super mysigt!
Men det blev en hel natt utan sömn, sen ett besök på konsum och ostsnitzel till frukost. Men vi fick åtminstonde ordning på min design på bloggen, tack Sanna!
Nu powernap x 100
RSS 2.0