Tillbaka till verkligheten

Efter helgens bravader så känner jag mig absolut inte redo för ännu en skolvecka. Men men jag får väl se det från den ljusa sidan, halvdag idag, imorgon och på fredag och ledig på onsdag. Hyfsat smärtfritt?

Jag måste bara berätta om vad som hände i fredags kväll innan jag återgår till att låtsas vara intresserad av min engelska lektion. Jag var på friskis på på ett pass, och helt plötsligt springer ledaren ut och pekar på mig och skriker: "Titta på Linn, följ Linn, Linn leder, Linn leder!"
Så då gjorde jag det :P Jag fick improvisera fram en hel del men det gick ganska bra ändå.
Hur som helst så sa ledaren sen att hon hade typ känt som att hon skulle spy och svimma och allt på en gång och det hade flimrat för ögonen och sånt. Sjukt läskigt!

Barnprogram

Sitter just nu och kollar på Phineas och Ferb som tydligen är något nytt barnprogram :) Barnprogram är verkligen sjukt underskattade, dom är ju asroliga! Jag skulle kunna kolla på enbart barnprogram typ en hel dag (teletubbies är dock ett STORT undantag, ett intellegensbefriat undantag till och med..)
Nehe nu börjar det bli dags för mig att ta på mig något vettigt så jag hinner träffa mr X innan jag ska träffa Tilda!

Puss på er!

Alla dessa bloggar...

Foki, Egoina, Mogi, amandavardet, paow, kissie och pussy och allt var det nu heter. Snälla någon! Jag tar ett stort steg towards Katrin och säger: Lägg ner! Tänk på att det är unga mottagbara tjejer ni skriver till. Dom suger åt sig som svampar, det tar åt sig av vartenda ord ni skriver. Det kanske är dags att försöka växa upp nu?

Jag säger GO BELLA! Jag älskar bellas blogg, jag tycker att även om hon kanske har mycket pengar och shoppar onödigt mycket och dricker olika lattar hela tiden så har hon också ändå åsikter om viktiga ämnen och hon skriver om det. Hon har också skrivit mycket bra angående självkänsla. Det är sånt unga tjejer ska läsa!
Dessutom tycker jag att vi ska sluta gnälla på blondinbella för hennes konsumtion, jag menar tjejen är 19 år och driver ett eget företag. Innan studenten i somras så drev hon ett eget företag samtidigt som hon gick i skolan. Hon har förtjänat vartenda öre!

Hur blev det morgon?

Jag hann ju inte sova någonting och ändå gick jag och la mig vid typ 23.
Men det kändes som att jag precis hade somnat när jag vaknade :P
Så nu sitter jag i skolan och det känns som att jag går i dvala, men på något konstigt vis har jag ändå lyckats göra klart min psykologi uppgift till i eftermiddag och min uppgift i andra världskriget. Fråga mig inte hur...men det gick! Så nu tänker jag inte göra ett skit förrän min psykologi i eftermiddag. Man måste ju få vila lite ibland, även om skolan kanske är en illa vald plats att vila på ;)

Studentmössor

Idag mina vänner har jag beställt min studentmössa plus lite annat smått och gott.
Det blev en minst sagt exklusiv mössa som tydligen har inbyggd sommardoft :P men den var ju så tjusig, äkta läderband i med inbyggd airkondition för att man inte ska svettas. Och läderbandet formar sig efter huvudet så man slipper såna där snygga röda streck i pannan när man tar av sig den :)
Visst låter det toppen?!

I övrigt så blev det också ett par mjukisbyxor, en tröja, ett par hipsters och en strandväska. Allt i student 2010 tema :)
Idag ligger humöret verkligen på topp och ingen kan ta ner mig på jorden nu!

Dans dans dans!

Har vart och dansat modernt nu i 1,5 timme. Det är jobbigt, det måste erkännas. Men gud va kul det är! Jag blir helt tokig! Tänk vilken tur att jag har hittat mig ett intresse som är så fruktansvärt kul.
Jag skulle bara tala om det :)
Tack för mig!

Vitaminer i mängder!

Är det bara jag som har totalt kärat ner mig i vitamine wells produkter? Vitamin focus, vitamin defence, vitamin everyday....and it goes on.
Den enda jag inte gillar är vitamin care, jag menar kom igen - smaken av röd grapefrukt skippar jag gärna any day oavsett hur nyttigt det än är!



Dessa små godbitar finns hur som helst att hitta i nästan alla icabutiker, på pressbyrån, seven eleven m.m
För er som gillar att beöka jönköpings caféer så kan jag med säkerhet tala om att de också finns på kafé paus och på Claras.
Men till min besvikelse så finns det inga på friskis & svettis, jag känner mig bedragen xD

Viktigaste händelsen?

Vilken är den viktigaste historiska händelsen?
Sjuk svår fråga, som vi ska ta och besvara nu i skolan på historialektionen. I våran grupp lutar det nog mest åt att Obama blev den första svarta amerikanska presidenten, eller att kvinnorna fick rösträtt. Det är ju så klart sjukt viktiga händelser, men det finns ju så himla många att välja på! SVårt...

?

Gud va alla människor bara går och dör. Nu har Patrick Swayze också lämnat in. Det känns som att alla kändisar som jag typ har "växt upp" med bara dör.
Hur många gånger har inte jag suttit och stirrat mig blind på Baby och Johnny i Dirty dancing under min barndom? Jävligt många skulle jag gissa på.
För att inte tala om Michael Jackson som jag har avgudat sen jag var pytteliten...
Heath Ledger är ett annat exempel.
Men nu är de döda allihop, betyder det här att jag börjar bli gammal? Jag tänker liksom på typ min mormor, när hon berättar om musik hon lyssnade på osv. men nu är dom ju döda allihop. Är det dit jag också är på väg? Shiiiet!

Måndag igen

Ska åka och dansa lite modernt nu. Kul jul :)
Sen FÅR jag inte missa roast på berns ikväll
I löööv magnus betnér

Måndag igen

Ska åka och dansa lite modernt nu. Kul jul :)
Sen FÅR jag inte missa roast på berns ikväll
I löööv magnus betnér

Stockholm

Nu sitter jag här och väntar på att Jennie ska bli klar med sitt fixande så att vi kan åka iväg. Leon springer runt lite överallt och har sig men det är bara härligt :)
Barn kan vara rätt kul ibland så länge jag slipper vara med dom på heltid och ta hand om dom själv.
Ikväll ska jag och Jennie ut och snurra på stan så då kommer Anna och passar lille skiten. Anna var här igår för att liksom lära känna Leon lite eftersom dom aldrig har träffats innan :P
Jennie har liksom raggat upp en barnvakt genom en arbetskamrat, haha!
Anna var en jättegullig tjej så henne kan vi nog lita på ;)
Nu är det dags för mig att börja göra mig redo för avfärd mot farsta centrum.
Tack för mig,
Puss och hej!

Oops

Jag har visst totalt glömt bort att hämta ut min mobil... Jag kanske borde ta och göra det innan telenor gör ett hembesök och slänger den i huvudet på mig - för övrigt så undrar jag varför min nya mobil lyser med sin frånvaro?
Jag vill ha! Nu!

Jag och Lisa har för övrigt nyss varit på ryhov och filmat lite grann inför vårt dokumentär projekt, det blev skitbra! Allting bara föll på plats och det tog knappt tio minuter att få ihop allt material vi behövde. Nu ska det redigeras, om Jakob och Johan någonsin kan fixa sladdar till kameran vill säga.

10 timmars sömn

Det var helt enkelt för bra. Inte bara för bra för att vara sant men också för bra för mig! Jag kan inte sova så länge, det fungerar liksom inte. Jag är ännu tröttare idag efter 10 timmars sömn än vad jag var igår då jag bara hade fått sova 4,5 timme.
När jag sover för mycket, det är då jag blir trött.

Engelska lektionen går långsammare fram än vad jag hade tänkt mig, men om jag bara håller ut två timmar till så får jag åka hem sen.
Jag har en danslektion ikväll som jag faktiskt ser fram emot, det är extra kul nu när Elin och Sanna har börjat i min grupp också :)

Positiva vibbar

Godmorgon godmorgon!
Idag är det faktiskt en ovanligt god morgon :) Jag böjar dagen med historia och fortsätter med psykologi. Dessutom är jag på extremt gott humör idag.
Inte ens en uppgift i form av att jag ska sätta ihop ett informationshäfte om antiken kan få mig att sätta mig på tvären idag. Allting är helt enkelt bra!

Som grädde på moset ska jag gå och träna kibox med jennifer ikväll. Hon kommer förmodligen banka skiten ur mig med tanke på att hon är både större, starkare och har tränat typ alla kampsporter du kan tänka dig. Men men, det kan vara kul! Jag är ju trots allt mindre och snabbare så jag kanske kan springa ifrån henne om det blir för illa :P

Medans jag ändå håller på och sprider min dynga så kan jag ju lika gärna passa på att tala om att jag far iväg till sthlm den 11 september, så vi ber en tyst bön att jag slipper terrorist-attacker on the road och sen återkommer jag söndagen den 13 september. Med andra ord så kommer ni knappt hinna börja sakna mig förrän jag är tillbaka ;) Det låter väl perfect?

Puss puss!

Låtsas att det här är en fyndig rubrik

Typiskt. Jag har nu projektarbete/medieproduktion B. Efter att ha skrivit klart både min idéskiss och min projektplan OCH min tidsplan så tänkte jag att yäääj nu kanske jag kan få gå hem eftersom jag har gjort klart alla uppgifter.
Men där tog jag allt fel. Nu sitter jag här och stirrar mig blind på någon form av typsnittsuppgift.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till och huvudvärken bara dunkar!

Onsdag

Onsdagmorgon

Religion

Skapa din egen livsåskådning...

Kul! Om jag hade haft mer energi

Nöje?



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5717122.ab


Allvarligt talat? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag läser den här artikeln.
Exakt hur tänkte de när de skrev planeringen för den här säsongen av robinson? Att plåga deltagarna så mycket som möjligt för att det är det tittarna vill se, det skulle jag tippa på att de tänkte.
Men varför måste det vara så? Jag anser inte att det är det minsta roande att se folk må dåligt och nedvärderas framför ögonen på hela (i det här fallet danska) befolkningen.
Att förnedra andra människor och få dem att må dåligt för att sen neka dem läkarvård och kontakt med advokat är inte okej! Det är så långt från okej man bara kan komma!

Personligen tycker jag att det är sorligt att det finns människor som uppmuntrar till det här.
Det är inte faktiskt inte producenternas fel även om det känns väldigt bekvämt att skylla på dem. Men det är faktiskt vi som konsumenter som har ansvar för vad som visas även om vi kanske inte tänker på det.
Men producenter skapar alla program utefter efterfrågan bland tittarna, det vill säga att den här programidén aldrig hade uppkommit om inte danska folket hade visat ett intresse för att se andra våndas på tv. Danska folket är så klart inte ensamma om det här!

Eftersom den här säsongen fortfarande sänds på danska tv3 så utgår jag ifrån att det också finns folk som tittar på det och troligtvis uppskattar det. Tragiskt! Det är allt jag har att säga...
Over and out!


RSS 2.0