Det ska avgöras..

OS-finalen mellan Kanada och USA i hockey är i full gång och Kanada leder just nu med 1-0 efter första. Jag hoppas verkligen att Kanada vinner!! Om nu inte Sverige kan få vinna så tycker jag att det skulle vara kul för Kanadas skull att vinna, det är ju trots allt hemmaplan för dom. Dessutom är Kanada sånt fanatiskt hockeyland så fatta vilken fest det skulle bli!
Det tycker jag vi kan unna dom nu när Sverige ändå är ute ur leken :)

VS.

Melodifestivalen del 4...

Satt som sagt och kollade melodifestivalen (världens bästa program) med Anna och Julia igår :) här kommer min utvärdering på de sista åtta bidragen för i år!


Anna Bergendahl - This is my life
Såååå mysig! Jag tyckte låten var jättegullig och mysig och hela hon ser ju bara så söt och oskuldsfull ut så man måste ju bara tycka om henne! Lite minus får hon dock för framträdandet som var ganska händelselöst..men på det stora hela gjorde Anna ett bra jobb :)


Lovestoned - Thursdays
Jag fick lite allsång-på-skansen-känsla. En massa folk som står på rad och sjunger och viftar med armarna och klappar i takt...Vart fanns Anders Lundin liksom?
Dessutom hade dom inte koordinerat sina kläder för fem öre..det såg ut som att alla hade tagit på sig det dom själva tyckte att dom ville ha och sen struntat i vad som passade ihop med det dom andra hade på sig.
Dock så tror jag att en sån här låt kanske skulle kunna gå hem ganska bra bland östeuropeiska länderna.


Neo - Human Frontier
Hade jag inte vetat bättre så hade jag trott att det var Mika som gjorde ett besök iförd kläder lånade av Willy Wonka.
Men som tur är så vet jag bättre och det betyder att jag ger Neo ett medelbetyg. Ganska skön låt, härligt glatt framträdande, men som sagt var han lite väl lik Mika vilket jag tror kan bli ett minus i Eurovision. Det är liksom något alla redan har sett förut....


Noll Disciplin - Idiot
Haha! Det är väl för härligt att alla musikstilar är välkomna i musikfesten?
Men tyvärr, det här var dömt att misslyckas...dock så måste jag ändå påpeka att tiden sen Lilla melodifestivalen har gjort Jesper Björklund rättvisa (även om det inte går att jämföra med Eric Saade)


Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar
Piccadilly circus återuppstod den 27/2 - 10. Den här gången med hela FYRA manliga dansare i bakgrunden och en något kortare klänning. Visst, låten lät annorlunda, men det var fortfarande en typisk Pernilla-låt med ett klassiskt Piccadilly-uppträdande. Nothing we haven't seen before.
Men jag måste ge Pernilla cred för hennes utseende, det är ju helt galet att människan kan se så fräsch och snygg ut efter att ha fött 4 barn, och lets face it, hon är inte purung.


Peter Jöback - Hollow
Var det gud som sjöng? Nej det var Peter Jöback (nästan samma sak) Det mannen har en röst som en ängel! Låten kan väl knappast bli annat än vacker med den sångrösten - men jag vidhåller min åsikt om ballader..det platsar inte i melodifestivalen. Jag vill ha fart, fläkt, dans och sprakande framträdanden!


Py Bäckman - Magisk stjärna
Blandade känslor. Var det Ozzy Osbourne eller var det Elton John?
Skumt var det iallafall. Och tråkigt. Nej, nej, nej, nej, nej!


Sibel -Stop
Jag tyckte faktiskt om den här låten. Även om majoriteten av svenska folket tydligen inte höll med mig.
Fast jag undrar om stylisten hade tagit semester? Dansarnas kläder(kan man kalla det kläder?) passade inte in med låten och Sibels klänning var ju en rosa katastrof. Men dansarna var värst, det påminde om dom där som ser ut som brevlådor i Kylie Minouges video "Can't get you out of my head". Fast dom här var gråa, lite trista.
Men låten var härlig, jag gillade speciellt pauserna i den. Det blir effektfullt på något vis när dom gör en paus så mitt i en låt.

Maraton!

Har haft Harry Potter maraton med Anna sen klockan 8 imorse^^ eller tekniskt sett började vi igårkväll efter melodifestival och fortsatte idag :)
Vi är inne på sjätte filmen nu, den bästa! Och ja, vi är töntar and damn proud of it ;)
Ikväll blir det en fika med Tilda och sen ska jag uppdatera med min melodifestival-bedömning. Missa inte det!

Vad är det för dag egentligen?

Från att jag vaknade imorse tills för bara någon timme sen så var jag heeelt övertygad om att det var söndag. Jag var verkligen helt säker, men som tur var så hade jag grymt fel!

Igår kväll var jag ju som sagt ute med Tilda (http://cantfeelit.blogg.se/missd/), Jennifer och Sandra. Det var superkul men idag ska jag som tur är bara ta det lugnt med Anna :) Det blir melodifestivalen så in i norden! Sista deltävlingen ikväll, det får inte missas^^

Nu har jag precis kommit hem från en lunch med mormor och en tur på a6, om en stund blir det att dra mig hem mot Anna och tagga en kväll full med schlager och massvis av mina och Annas intellegenta konversationer ;)

Out with the girls

Av någon anledning har jag tre stämplar på min arm, trots att jag bara kommer ihåg att ha skaffat en.
Jag har en mördande smärta i mina fötter och mina skor behöver definitivt klackas om...
Jag har ingen aning om hur mycket jag har hällt i mig ikväll och jag vill nog inte veta heller.
Men fy fan va kul jag hade!!

Det började med en förfest hos Sandra med Tilda, Filippa, Jennifer, Julia och Emmy :)
Sen gick jag, Jennifer, Sandra och Tilda ut och gjorde stan osäker!
Tack tjejer för en underbar kväll :)
Nu har jag fått dansa av mig så det räcker tills....imorgon typ :P

Espresso house

Frälsaren är kommen! Praise the lord :)
Espresso house har öppnat på a6. Att jag kommer springa dit och köpa chai latte varenda rast typ var väl kanske ingen överraskning. Och vet ni vad det bästa är? Dom säljer chai pulver på espresso house :) så nu kan jag köpa hem pulver och göra chai lattar hemma utan att behöva åka upp till stockholm varje gång jag vill ha pulver :)

Dessutom så är ju espresso house ett krav för att en stad faktiskt ska få gå under namnet stad. Det är ju nästan pinsamt att inte ha espresso house!

?

Min lilla lärare informerade mig idag om att jag tydligen var med på tv imorse :P trevligt värre! Jag önskar bara att jag hade fått se det så jag vet vad jag borde förbereda mig på.
Hatar när jag inte är medveten om sådana här saker!
Men den avgörande frågan är väl egentligen: varför var jag med?

Välkommen slask

Det regnar! God bless rain! Nu kanske vi äntligen kan bli av med all den här gräsliga snön och gå vidare med våra liv. Det enda negativa med regnet är att skorna kommer bli förstörda...skinnskor blir förstörda av allt vägsalt som fortfarande ligger kvar och mockaskor/tygskor blir förstörda av allt vatten och smuts. Det är bad!
Men jag kan offra ett par skor för att slippa all denna snö :)

Projekt och företagande redovisning är det som väntar mig nu, sen på lunchrasten MÅSTE jag ta mig bort och köpa en cola zero. Jag är helt galet sugen på det! Jag fattar inte vad som har hänt, jag har nog gått och blivit beroende...men vad gör det? Det är ju sååååå gott!

Bästa 25-års kalaset ever!

Har kommit hem från ett kalas som helt klart var värt den långa resan till andra sidan stan :)
Det var galet kul med musik från 80-talet, 90-talet (mitt årtal) och 2000-talet (jag kan bara inte skriva 00-talet, det ser ju helt fel ut). Toppenroligt! Dessutom var det 4 låtar ägnat enbart till melodifestivalen vilket faller mig i smaken perfekt. You gotta love that schlager :)

Nu har jag lämnat in min uppgift om kalla kriget, duschat och druckit en gainomax. Kanske borde sova, men jag väntar nog med det ett tag...Det finns ju fortfarande en del OS att kolla på även om hockeyn är över för Sverige!

Choklad i mängder!

Choklad choklad jag älskar choklad! Jag skulle kunna äta ihjäl mig på choklad!
Tur att jag är träningsnarkoman annars hade jag sett ut som en boll vid det här laget, en snöboll kanske till och med?
Den här veckan har jag vräkt i mig två chokladkakor och ca 2 hg lösgodis bestående endast av olika typer av choklad...men det är okej! Choklad är mat! Pepparkakor och frukt är också mat :)

Min drömdöd: att drunkna i smält choklad, det hade vart nåt!

Hungrig!!

Min mage låter som en flygplansmotor just nu. Fy fan va hungrig jag är!
Om en och en halv timme får jag gå och äta, men eftersom det är fisk i skolan (vilket jag vägrar stoppa i mig) så blir det troligtvis att lalla bort till coop och köpa lite frukt eller något...äsch vem försöker jag lura? Det lär ju bli godis^^

Vilken tur att det snöade lite till inatt förresten! Vi som inte hade någon snö innan, det var ju välbehövligt^^
Nej om jag skulle ta och sluta babbla om massa strunt och ta tag i min kalla kriget uppgift istället? Fast jag måste nog kolla min facebook, twitter och hotmail först...för säkerhets skull ;)

Over and out

Sverige vs. Slovakien slutade med FAIL för Sverige...utslagna med 4-3 i kvartsfinal...Nu blir det kanada som tar guldet, det är jag helt övertygad om!

Men trots förlusten så får jag väl gå vidare med mitt liv, just idag innebär det att ha en 3 timmar lång historialektion. Yäääj!

Sovaaaaa

Dax att ta och sova lite grann. Mina sköna sovmorgonsdagar är över för den här veckan så imorgon blir det upp klockan sex som vanligt.
Inte för att jag har utnyttjat mina sovmorgonar så speciellt bra, jag har typ vaknat 7-8 varje morgon iaf även om jag börjar halv ett :P typiskt mig!

Mission nr 1 imorgon är att köpa ett par nya skor. Dämpningen i mina nuvarande gympaskor är KATASTROF!
Mission nr 2 är att besöka friskis 25års kalas på holmgrens bilar (om jag hittar diT)

Sen kanske jag ska försöka gå till skolan under dagen också...

Panik!

Jag måste byta batteri i min dator. Jag kan inte ta ut laddaren utan att datorn dör efter typ 2-3 minuter...sjukt irriterande!
Förutom mina batteriproblem så har jag ingen ordentlig uppkoppling. Helt plötsligt bara försvinner internet och sen tar det några minuter sen kommer det tillbaka igen. Men Irena har tydligen samma problem så det är väl inte jag som gör något konstigt då iaf :)

Nu ska jag försöka återgå till att slänga ihop bröllopsinbjudningar....tråkigt!!

Dagens music



Love love love

Bokstäver byter plats

Raggmunk blir maggrunk
Nils poppe blir pils noppe
Kundhiss blir hundkiss.....
Ibland har vi så intellegenta diskussioner med våra lärare :P

Sugen på förändring

Är sjukt sugen på att göra något med mitt hår. Min idé att färga håret brunt var inte så uppskattad :P men den här färgen kanske?

Snön suger

På vägen till skolan idag såg jag två chockerande syner..Första: En kille som stod och väntade på bussen i hoodtröja och mjukisbyxor.
Nummer två: En man i kortärmad skjorta och jeans som spatserade så glatt längs gatan..

Och vad är det för konstigt med det? Jo,  man går inte runt så tunnklädd när det är 15 minusgrader ute och typ en meter snö på gatorna. Jag fryser ju ännu mer bara av att se människor som borde frysa ihjäl. Jag kan inte ens vara ute i 5 minuter utan att mina händer domnar bort.
Jag har för tusan två par strumpor, ett par raggsockar och ugg stövlar på mig och ändå är jag kall om fötterna! Det här är inte okej...

OS = tidiga mornar...

...men det är så värt det! Sverige-Finland i hockey..Sverige leder just nu med 3-0! En bättre start på dagen har jag inte vart med om på länge :)

Gott Sverige!

Dagens nostalgi



Gammal kärlek rostar aldrig!

Melodifestivalen del 3...

Så var det dags för mig att utvärdera veckans melodifestival igen :) det här är ju den näst sista deltävlingen vilket innebär att finalen börjar närma sig. Det gillar vi!!



Alcazar - Headlines
Skön. Men det känns som att jag hört den förr...Jag är ett stort Alcazar-fan och jag gillade den här låten riktigt mycket, men jag trodde faktiskt nästan inte att den skulle gå vidare alls. Den är lite för lik allting annat de har gjort. Det känns som att gruppen har fastnat på ett och samma spår...lite omväxling förnöjer faktiskt mer än man tror!



Crucified Barbara - Heaven or hell
Jag satt och väntade och väntade och väntade på att det skulle hända något. Tända till lite liksom..lite action helt enkelt. Men det kom aldrig..
Det kändes som ett enda långt intro som aldrig riktigt fick fart



Darin - You're out of my life
Jag blev lite besviken på att Darin av alla människor ställer upp med en ballad. Han gör sig inte alls lika bra i en ballad oavsett hur mycket han blinkar med sina hundögon..Jag hade velat se honom i en lite mer up-beat låt. Lite fart, lite snygga moves, det är så vi vill ha Darin.
Men låten var vacker att lyssna på, tyvärr tror jag att det här blir mer mellanstadie-discoplåga än schlagerhit.



Elin Lanto - Doctor doctor
Tjejen är snygg! Jag tror många män därute önskar att de vore den läkaren som får ge henne en behandling..Men låten funkar inte för mig.
Den var liksom skrikig men samtidigt seg på något konstigt vänster...



Erik Linder - Hur kan jag tro på kärlek
Var det Ted Gärdestad som hemsökte oss genom talangen Erik? Det kändes åtminstonde så..Han lät som Ted, musiken lät som Teds och texten var typisk Ted.
Men that's been done...by Ted!



Getty Domein - Yeba
Jag tycker sån här musik är riktigt härlig. Taktfast, dansvänlig, glad och allmänt härlig. Dock så kanske det inte passar in så bra i schlagersammanhang. Men visst var han för mysig med sina stela moves?
Sen kan jag också tycka att det är lite roligare när man förstår vad som sjungs..



Johannes Bah Kuhnke - Tonight
Vem var han? Hur såg han ut? Hur lät det? Jag har tyvärr inget minne av honom....jag tror att det var en ballad...eller? Hmmm, uppenbarligen imponerade han inte på mig iallafall.



Timoteij - Kom
Ett gäng glada tjejer från Skaraborg som tydligen uppskattades mest under kvällen. Men ska jag vara riktigt ärlig så måste jag nog säga att jag tyckte att det här var sååååå tråkigt. Det kändes mest som att Sarek hade förökat sig och bytt från djurhudar till Gina tricot-mode..

Kort sagt kan man väl säga att jag än en gång blev måttligt imponerad. Inte ens Alcazar uppfyllde mina förväntningar igårkväll...men vi hoppas att nästa (sista) deltävling blir lite bättre :)
Det bästa på hela tävlingen so far är helt klart Manboy! (och parodin på män som hatar kvinnor, så klockren!)

Barndomsdrömmar

När jag var liten (alltså typ mellanstadieåldern) så ÄLSKADE jag Nsync. Jag tyckte dom var typ bäst och snyggast och allt annat positivt...dock så har jag tagit mitt förnuft till fånga på senare år :P jag tycker fortfarande att nsync har gjort ganska skön musik, men det finns många andra som har gjort minst lika bra och bättre :)
Men under min tid av besatthet så var jag dessutom helt gaaaaaalet förälskad i en av medlemmarna. Klassiskt jag vet. Typ alla tjejer i den åldern var kära i någon kändis, antingen en backstreet boy, aaron carter eller som i mitt fall en nsync-kille!
Jag var kär i J.C. Jag hade såna fantasier om honom också...det är sjukt vilka "vuxna" fantasier jag hade när jag var så liten ;)

Fast JC är ju knappast ful idag heller, jag tror inte jag hade blivit ledsen om jag hittade honom under en sten typ :P Fast hans ögon ser lite creepy ut...nästan dimmiga.

Finally

Så ikväll var det äntligen dags för Alcazar att inta scenen i gbg. Det är deras tur att vinna nu! Självklart har jag redan tjuvlyssnat på låten och hade det vart på facebook så hade jag tryckt på gilla-knappen :) den är skön!
Andra som är med ikväll är även Darin och Elin Lanto, det här kan man ju inte missa för allt i världen^^ Elin Lanto misslyckades ju totalt förra gången hon var med, men jag har en känsla av att det kommer att gå lite bättre den här gången :)

Snart är det dags för mig att börja göra mig iordning, ikväll ska det firas födelsedag!

Godmorgon

Godmorgon godmorgon! Eller goddag kanske man ska säga? Fast för mig känns det som morgon, men det kan ju bero på att jag inte kom hem förrän 5 imorse.
Det var svenska mästerskapen i monopol hos sanna :) jag förlorade STORT och Sannis blev svensk mästare...för den här gången.
Sen blev det Johan Falk innan Eve körde hem mig. Tack gode gud att hon gjorde det annars hade jag fått gå i all jävla snö som har kommit IGEN!
Nu ska jag ta och äta lite grann innan jag åker till friskis och försöker ta mig igenom ett pulspass....vi får väl se hur det går.

Addicted to Gossip girl

Chuck: The Ultimate Private Gentleman's club. I walked through this door and it was...

Vanessa: ...the Chuck Bass' version of Narnia?


Show me your curves

Kim Kardashian tar nog hem priset för årets snyggaste hollywood-kropp. Hon är kurvig, slank och helt lagom. (Lagom är ett bra ord!)
Dessutom älskar jag skorna :)

Värsta syjuntan

Idag har jag och Matilda sytt, sytt, sytt, sytt, skällt på symaskinen, sytt, sytt och nålat lite grann
^^
Men det börjar arta sig och snart har jag nog fått ihop min klänning :)
Dock så har jag druckit så mycket kaffe under dagen att jag är helt skakis xD men man måste ju ha kaffe när man syr! Hur skulle det annars funka?
Nu ska jag strax iväg och träna lite grann och sen ska jag sitta uppe halva natten och titta på hockey. Det är OS 2010 baby!


Så här tjusig är jag när jag syr :) ser ju helt koncentrerad ut...vilket kanske bådar gott!

Love love love

En av dom få kärleksfilmer jag ÄLSKAR!





"Frankly my dear, I don't give a damn"

Haha you gotta love him

Fettisdagen

Fettisdagen till ära har jag varit och kollat på balklännningar till Matilda idag. Fråga mig inte hur jag får balklännningar och semlor att höra ihop, men det lät bra!
Vi hittade en superfin royal blue klänning på kristina brud & fest nere på öster. En riktig balblåsa :)
Nu blir det en skål nudlar innan jag sticker iväg till friskis, näringsrikt och bra..not!

Ikväll blir det en kopp te hos Tilda och säkert något fettigt^^ det är ju faktiskt fettisdagen! Men jag vill inte ha semlor!
Hata semlor!! En gräddklump med mandelmassa faller inte riktigt mig i smaken :P

19 år

Tekninskt sett och matematiskt sett och allt såntdär så är jag ju nu ett år äldre..Men jag känner mig inte ett dugg äldre!


Ser jag äldre ut?

Svar nej! Bara lite uppsvullen xD
Man blir nog aldrig äldre än vad man gör sig...åtminstonde inte jag!
Nu blir det dubbla danslektioner :)

Renée försvinner..




Är det bara jag som tycker att det här är riktigt äckligt?! Hon blir ju bara smalare och smalare för varje gång man ser henne. Den typiska hollywoodsjukan...många är snygga, kurviga och normalviktiga till en början men sen blir dom bara smalare och smalare. Titta till exempel på lady gaga som har börjat smalna av mer och mer, eller Nicole Richie innan hon fick barn, Lindsey Lohan osv.
Men Renée Zellwegger har nog gått igenom den största/värsta förändringen! Kommer ni ihåg henne i Bridget jones filmerna? Hon var ju så rund och fin och söt, helt underbar. Nu ser hon ut som ett skelett (i en för övrigt väldigt elegant och snygg klänning)
Kolla händerna! Usch

Morning!




Happy birthday to me,
Happy birthday to me
Happy birthday dear meeeeeeeee,
Happy birthday to me!!





Söndagsmys

Har precis kommit hem från den klassiska söndagsfikan med Tilda :) vi hade supermysigt som vanligt och idag var det heta samtalsämnet killar!
Alltid lika trevligt att prata om måste jag säga.
Nu ska jag försöka ta mig i kragen och somna hyfsat tidigt, det har blivit alldeles för många sena kvällar på sista tiden. Imorgon blir det att titta balklännningar med Tilda och sen dubbla danslektioner :)
Men vänta! Är det inte något mer som händer imorgon? Fan, jag vet att det är något.....Hmm...Jo just det, JAG FYLLER ÅR!! Happy birthday to me om typ 1½ timme :) Höhö!



Så här fina är vi när vi fikar. Tjusigt värre! (Två av bilderna är visst helt suddiga xD jag kan fan inte fota)

Godnatt på er alla mina hjärtan!

Dagens fail

Jag har brännt mig på mitt knä! :(
Jag var på aerobic och när jag skulle stretcha höftböjaren så satte jag i knät i mattan och gled typ iväg så knät drogs mot mattan. Det brände som tusan och nu har jag fått ett himla fult rött sår på knät...Jag hatar att vara klumpig!



Det syns knappt på bilden xD men jag kan lova att det känns^^

Addicted to Gossip girl

Serena: I know that look. You're up to no good.

Blair: Good is subjective. If you don't believe me, you can look it up.


Addicted to Gossip girl

Serena: I know that look. You're up to no good.

Blair: Good is subjective. If you don't believe me, you can look it up.

Melodifestivalen del 2...

Satt som sagt tillsammans med Anna, Sanna och Sandra och kollade på musikfesten igårkväll :) vi var nog allihopa ganska nöjda med det som erbjöds under kvällen, speciellt Sanna som blev helt till sig när dom spelade en Kent-låt i röstningspausen.



Andreas Johnson - We can work it out
En ballad där det faktiskt hände någonting. Den var inte sådär lam och tråkig som många ballader är utan det var lite power i den. Att det var Anderas som sjöng gav ju dessutom typ 5 extra poäng. Tyvärr tror jag dock inte att den här har så goda chanser att slå utomlands. Men att han hade matchat jackan med tröjan så enormt pricksäkert måste jag ge honom lite cred för ;)



Eric Saade - Manboy
Manboy, manboy you can call me manboy! Jag kan inte sluta sjunga på den!
Det här var en riktigt bra schlagerlåt, den sätter sig på hjärnan och den framförs av en pojk som är så charmig så man knappt kan hålla sig i styr. Påminner lite grann om Zac Efron tycker jag. Att han dessutom kan dansa ger en stor guldstjärna i kanten :)
För att summera: Söt som socker, trallvänlig låt och snyggt framträdande..alltsammans ett vinnande koncept!



Kalle Moraeus & Orsa spelmän - Underbart
Helt plötsligt kändes det som att jag befann mig på en dansloge någonstans mitt ute i skogen. Det var bara folkdräkten som saknades..Det här var inget för mig.
Men jag tror nog att många äldre röstar på det här.



Pauline - Sucker for love
Hon har sjukt skön röst. Låten....nja! Den var väl ganska skön den också. Men den påminde starkt om Emilias låt från förra året..eller förförra kanske det var? Nej det var nog förra..Hur som helst så tycker jag inte att den förtjänar en plats i globen.



Andra generationen + Dogge - Hippare Hoppare
Hej hopp sommarplåga! Det var lite reggeaton över det hela, vilket tyvärr inte hör hemma i melodifestivalen (även om jag tror att det skulle gå hem ganska bra hos medelhavsländerna). Ärligt talat tyckte jag faktiskt att den var ganska härlig! Som sagt, en härlig sommarplåga!


Anna Maria Espinosa - Innan alla ljusen brunnit ut
Var det bara jag eller påminde tjejen grymt mycket om Dita von Teese i ansiktet och håret? I vilket fall som helst så var det i princip det enda jag kunde tänka på i början av låten. I slutet av låten var jag nära på att somna..så den gick inte hem hos mig! Ballader brukar ofta inte gå hem, svenska ballader har ännu mindre chans att funka..att dom aldrig lär sig!



Hanna Lindblad - Manipulated
I like! Jag gillade den här låten skarpt :) En låt som jag tror kommer spelas till förbannelse på krogen framöver.
Framträdandet kan ju dock diskuteras, eller rättare sagt scenkläderna. Det såg ut som dom hade förväxlat melodifestivalen med en Holländsk porrmarknad, det var bara piskorna som fattades.



Highlights & MiSt - Come and get me now
Om jag säger så här: ungefär 30 sekunder in i den här låten så tappade vi allihopa intresset och började diskutera hundar..Så mycket tyckte vi om den....



Alla hjärtans dag för alla

Glad alla hjärtans dag!! :)
Just precis, ALLA hjärtans dag. Inte bara för dom som är i ett förhållande. Nej, alla hjärtans dag är till för alla, singlar, gifta, skilda, unga, gamla, korta, smala, tjocka, långa, you name it!
Själv ska jag fira min alla hjärtans dag med en mysig söndag med Matilda :) det blir en promenad till att börja med och sen troligtvis en fika, as usual på söndagar^^

Om en stund kommer min utvärdering på melodifestivalen igår. Jag var hos lilla Sandra och kollade på den igår med Sanna och Anna :) en jättemysig kväll, tack för det tjejer! :)


Dagens music

Idag har jag snöat in på Linda Pritchard, speciellt låten fast car. Fast instyles remixen så klart..orginalet är lite lamt^^



På bioduken



Men herregud, alla är ju typ med! Dom få som inte är med önskar säkert att dom hade fått vara med i gemenskapen :P
Att Taylor "Varulven med gräsligt snygg kropp" Lautner är ju ingen dålig sak. Han får mig att vilja se filmen bara genom att hans namn står i eftertexten.

Back in business

Det känns skönt att vara igång med träningen igen efter att ha vart sjuk heeeeeeela veckan. Jag har bara sprungit runt och försökt vara trevlig och gjort mitt bästa för att ignorera mina svullnande mandlar och mitt irriterade svalg. Men nu så! Nu blir det åka av vill jag lova :)
Jag är frisk, jag är lite lätt galen och jag har vart rastlös alldeles för länge!
Ett pulspass och ett danspass blev det idag :) fast mitt vänstra knä hoppade och hade sig lite under utfallsstegen på pulspasset, det var lite oroväckande...men men, what doesn't kill you makes you stronger!
Nej, lite nudlar på det här och sen iväg för en fredagsdejt med Tilda :) det blir fika, girltalk och förmodligen massa skitsnack också...(nej! girltalk och skitsnack går inte under samma kategori ;)!)

It's a damn cold day

Precis när man trodde att vädret håller på att vända så blir det helt plötsligt lite värre. Varför??

För övrigt så drömde jag helt sjukt inatt igen. Jag tror jag har demoner i huvudet eller någonting^^ det här är ju helt galet. Inatt drömde jag att jag och Giselle (en från dansvärlden) skulle sova över i ett litet hus mitt i typ en hästhage(?)! I källaren på huset var det typ en danssal, och där uppe var det ett kök och ett badrum men inget sovrum xD Sen försvann Giselle och jag typ sprang runt och letade efter henne i hela huset (som var jättestort helt plötsligt). Då kommer han som äger huset och tittar in genom fönstret rakt på mig, hans ögon var helt svarta det såg sjukt läskigt ut. Sen såg jag hur dörrhandtaget drogs ner. Fast dörren var ju på andra sidan rummet så det kan inte har vart han eftersom han fortfarande stod utanför fönstret. Hur som helst så hann jag aldrig se vem det var eftersom jag vaknade då...
Sjukt läskigt! Kan jag inte få sova i fred^^

Up and away

Har nu precis vart hemma och ätit mig mätt på lite riktig mat istället för den där skumma röran som serverades i skolan idag. Nu ska jag dra mig iväg igen för att möta upp Jennifer. Vi ska gå och kika lite i affärer och ta en liten mysig fika :)
Jag älskar att fika! Man kan ju typ aldrig få nog. Det är helt galet va mysigt och härligt det är att gå ut och fika. Fika hemma är inte alls samma sak, det blir typ lamt....
Strunt samma! Nu måste jag ta och röra på mig så jag inte blir försenad som vanligt. För en gångs skull tänkte jag att jag skulle vara i tid :P

Doping, big no no!

På historian innan idag pratade vi ju som sagt om Olympiska spelen som är på g nu till helgen. Det ledde till att jag och Lisa fick söka lite på doping i Östtyskland i samband med OS, fy vilka läskiga resultat vi fick.
Dom dopade ju barn utan att dom ens visste om det, typ sa att det var vitaminer och att det var bra att äta dom. Vi läste om en tjej som hade blivit ilurad olika prestationshöjande medel sen hon var barnidrottare. Hon vann en massa medaljer osv. men slutresultatet blev att hon till slut som ut som en man. Djup röst, skäggväxt, bred nacke och breda axlar osv. Hon är idag omopererad till en man, förståeligt med tanke på att hon såg ut som en man. Inte så kul att vara en kvinna i en mans kropp liksom...

Det är skrämmande hur folk kan bli så uppfångade i att vinna så att man uttnyttjar folk och förstör deras liv på det viset! Är det verkligen så viktigt att vinna? Visst, vinner man mycket medaljer så kan landet få ett erkänt namn hos andra länder, till exempel så är Sveriges framgångar i hockey viktiga för att folk ska känna bättre till Sverige, men man borde väl ändå vara mer rädd om folk? Speciellt om barnen och ungdomarna, det är ju trots allt dom som är framtiden..uttjatat uttryck jag vet, men ändå!

Hey there I'm using Twitter

Nu har jag blivit ett offer för Twitter, tack vare Julia :) Men det kan ju vara ett trevligt avbrott från facebook som håller på att förfalla totalt. Det är ju alltid helt dött på fb nu för tiden..
Min historialektion håller nog förhoppningsvis på att lida mot sitt slut nu, sen blir det första svenska C lektionen, jag tror det kommer bli toppen! Svenska C är ju tydligen nästan bara muntlig så där lär jag ju inte få några problem :)

Som tur är kommer vi byta klassrum innan den lektionen eftersom här kan man ju inte sitta! Sandra sitter och målar sina naglar med ett nagellack som stinker värre än något annat jag någonsin har varit med om. Man blir nästan lite hög här :)

TjolahejLinn heter jag på twitter för övrigt!

Sämsta natten på länge

Inatt har jag sovit sämre än vad jag har gjort på länge. Jag vaknade och somnade om vartannat och kollade på klockan typ en gång i halvtimmen..Drömmarna var inte att leka med heller, det var helt galet!
Först så drömde jag att jag typ var ute och gick, jag tror jag skulle hem från Matilda för jag gick typ vid liljeholmen. Fast det var lite sjukt för efter att jag hade gått under tunneln vid ciggarren så var jag helt plötsligt i rådhusparken :P
Jag gick och lyssnade på musik och helt plötsligt känner jag hur någon tar tag i min arm och drar till, då vaknade jag! Läskigt var det ^^

Sen drömde jag något annat sjukt där jag inte riktigt vet vad som hände, jag kommer inte ens ihåg. Jag vet bara att jag var precis vettskrämd när jag vaknade.
Jag hatar såna nätter, hoppas jag får sova ordentligt inatt iaf.

Nu ska vi prata om OS (?) i historian...

It's a crime....

....a crime against fashion!
Vad tänkte Jennifer Garner när hon tog på sig dom där stövlarna? Till dom kläderna dessutom...
Jag tror jag smäller av...
Det ser ut som såna stövlar min klasskompis hade när vi gick i ettan. Men han kombinerade det med mörkblå termobyxor, inte heller speciellt stylish men faktiskt bättre

Laddar batterierna

Idag tänker jag göra något jag inte har gjort på länge.
Jag ska bara vara hemma hela kvällen och inte göra någonting. Bara kolla lite på film, facebooka, dricka te, äta något gott/onyttigt och bara vara :)
Fy va skönt det ska bli! Ibland är det härligt att bara slappa och strunta i allt annat, ladda om batterierna helt enkelt.

Nu är bara frågan vilken film jag ska se? Ska titta igenom mitt lilla filmbibliotek och se om det finns något som passar mitt humör idag, annars kan man ju alltid streama fram någon bra film :)

Måste jag?

Jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte!

Kan man inte överlåta vissa gymnasiekurser på någon annan? Det hade vart fett najs. Då hade jag kunnat lägga mina media kurser på någon som är bra på det och som tycker det är kul, typ Julia eller Irena..Elvira kanske? :)

Mitt indiannamn

Jag har kommit på vad mitt indiannamn hade vart: "Hon som alltid blir kissinödig när hon inte borde"
Alltid!
Det går ju bra så länge man är i rörelse, typ går. Men så fort man kommer in i hissen och helt plötsligt står still så smäller det till...Sen får man springa in i lägenheten och hoppa in på badrummet :P
Förutsatt att man hittar nycklarna, vilket alltid verkar vara mycket svårare när man har bråttom.

När jag var liten så sa alltid min mamma till mig att gå på toa innan vi lämnade hemmet, då tyckte jag att hon var jobbig. Men nu har jag konstaterat att det där kanske inte är en så dålig strategi iallafall! :)

Gifta män = yummie?



Att kvinnor dras till gifta män kan väl knappast klassas som en nyhet? För det första så handlar det ju om att vilja ha något man inte kan få. Ett klassiskt drag som inte bara finns hos tjejer utan också hos killar. Titta bara på små barn, ingen vill leka med bollen förrän någon kommer och börjar leka med den, då vill helt plötsligt alla ha den.

För det andra så är det inbyggt i de flesta tjejers system att leta efter män som är redo att binda sig. Män med rädsla för förhållanden är sällan populära..Och finns det ett bättre bevis på att man är redo att binda sig än att man redan har gjort det ultimata uppbindandet?

För det tredje så handlar det om konkurrens. Kan man få en gift man, då har man ju slagit bruden han redan är gift med. Man är med andra ord bättre än henne...

Så här har det alltid varit och så kommer det alltid vara. Men att det klassas som en nyhet i svenska tidningar tyder ju på att de flesta inte visste om det innan, vilket kanske var bra. Att män inte visste om det menar jag, tänk om alla springer och gifter sig för att bli populärare byten på krogen...Det hade vart nåt :P

Grr

Mina grannars hund tar bort hela poängen med sovmorgon för min del.
Klockan åtta imorse började den dunsa runt på golvet/mitt tak och förde ett himla liv. Som om inte det här var nog så tyckte den uppenbarligen att det var passande att börja skälla som fan. Ett tag var jag väldigt sugen på att gå upp dit, ringa på och ta hunden i örat. Men precis när jag hade släpat mig upp ur sängen och tagit på mig min ena strumpa när hundjäveln helt plötsligt bestämde sig för att det fick vara nog, den tystnade och slutade studsa runt....
Man tycker ju att jag borde ha blivit glad eftersom jag fick min chans att somna om, men istället blev jag arg för att jag hade hunnit gå upp ur sängen och nästan gjort mig redo för att gå upp och klaga, då lägger hunden av.

Nej om hunden där uppe skulle kunna skjuta på sin morgongymnastik med några timmar så skulle jag vara oerhört tacksam!

Lagom start

Börjar min första skolvecka med en engelskalektion utan lärare där vi bara kollar på film. En tråkig film jag redan har sett dessutom :P
Men det är en lagom början, jag slipper anstränga mig. Ansträngning är jobbigt!
Romeo and Juliet kollar vi på. Den är sååååå tråkig, men Leonardo DiCaprio går ju bra att vila ögonen på om man så skulle vilja :)

Dags att ta tag i livet..

Imorgon börjar allvaret igen. Sista terminen innan studenten ska ta sin början och jag känner mig faktiskt riktigt taggad. Det ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna igen, jag har ju trots allt inte varit i skolan på typ 12 veckor..
Fast när jag väl har börjat så bara vet jag att jag kommer önska att jag slapp skiten igen :P men jag går ju bara en vecka och sen har jag lov så jag antar att det inte blir något större problem. Har dessutom fått världens softaste schema den här terminen, jag börjar halv ett måndag, tisdag och onsdag. Nu får jag igen för allt mitt slitande och fullspäckade scheman genom åren :)

Nu blir det lite chill innan jag intar sängen!

Melodifestivalen del 1...

Jag måste säga att jag är ganska missnöjd med startfältet i den första deltävlingen.


Frispåkarn - Singel
Okej, jag kan inte säga att jag tyckte låten var TOTALT värdelös, men jag kan säga att jag tyckte den var värdelös i sammanhanget. Det här var inget melodifestivalmaterial. Bort, bort, bort!


Anders Ekborg - The Saviour
Var det Malena igen? Eller vänta nej det är nog någon ny? Men oj! Det är ju en man! Varför låter det likadant som förra årets vinnare?


Jenny Silver - A place to stay
Att ta för mycket inspiration av Star wars brukar sällan vara en bra strategi. Att sen kombinera sci-fi katastrofen med någon konstig form av stillastående modern armdans gjorde inte saken bättre. Hade melodifestivalen utspelat sig på radio så hade låten kanske haft en chans, den föll på sitt framträdande.


Jessica Andersson - I did it for love
Vackert! En jättefin ballad, men ballader brukar sällan klara sig bra i Eurovision. Sen kändes det också litegrann som att Jessica hade hoppat på Sanna Nielsens idéer och Jessicafierat det med aningen mer u-ringning och lite mer sug i blicken. Men allt som allt ett klart godkänt.


Linda Pritchard - You're making me Hot-Hot-Hot
Kvällens favorit enligt mig! Skönt tempo, medryckande refräng och färgstarkt framträdande. Men det räckte tydligen inte hela vägen för lilla Linda.


Ola - Unstoppable
En helt okej låt. Lite tjatig, men det är väl ändå det som gör att man får den på hjärnan :) Dock så tycker jag nog att Ola ska dumpa maskaran inför nästa framträdande, det finns fylliga ögonfransar och det finns "läskiga-jag har inte sovit på flera dagar och ser helt mörk runt ögonen ut-looken". Know the difference


Pain of Salvation - Road Salt
Vad? Var den här med? Jag har nog redan glömt den....


Salem Al Fakir - Keep on walking
Inte riktigt min typ av musik, men jag måste ändå erkänna att jag omedvetet började gunga med där ett tag. Salem är charmig, skicklig och har en härlig låt. Han kan bli farlig!

Jaha hörrni, det var dagens utvärdering :) Nu ska jag dricka lite te och hoppas på att min hals och bröstkorg fattar vinken...Dags att bli frisk!



Känner mig äcklig

Näsan rinner, jag hostar typ var och varannan minut och hela bröstkorgen känns som den ska explodera.
När jag är sjuk känner jag mig som ofräschast. Man blir verkligen riktigt äcklig! Det värsta är att hur äcklig man än känner sig så är man för trött och seg för att göra något åt det...så här ligger jag och känner mig helt hemsk. Men snart måste jag ta mig upp och dricka något varmt och ta en dusch.....om jag orkar :P

Salsa!!

Salsafest igårkväll med Matilda, Mariana, Erika och en massa annat härligt folk :)
Jag älskar salsafesterna (som ni kanske har förstått) och nu har jag lyckats få över matilda på de latindansandes sida. Perfekt! Nu har jag någon att släpa med mig :)
Giselle hade en reggeaton grej mitt i festen och självklart skulle hon dra upp mig på scenen, men kul var det så det gjorde inget :)

Idag har jag ett pass på friskis att se fram emot innan jag ska träffa tilda ikväll. Färga håret står eventuellt på listan också...om jag orkar :P

?

En av mina nycklar har gått av under tiden nycklarna låg i min jackficka. Hur hände detta?
Den kan ju liksom inte bara gå av sådär, det verkar ju lite misstänksamt. Men men..den har iaf gått av.



Toppen!

Nostalgi

Är det någon mer än jag som minns Totally spies?
Jag älskade det programmet när jag var mindre, speciellt den blonda. Clover hette hon nog om jag inte minns fel.
Jag växte ju trots allt upp under "sailor moon-eran" så kvinnliga superhjältar var populära när jag var liten, vilket iförsig inte är något dåligt. Det dåliga med sailor moon och totally spies och andra kvinnliga superhjälteserier är att dom ofta sätter en lite komisk tvist på det hela. Man tar det liksom inte riktigt på allvar..
Men hur komisk är t.ex. Spiderman eller Batman?

Mycket ska man vara med om..

En händelserik dag har det varit idag vill jag lova...
Först var jag med Jennifer uppe på IKEA och inhandlade lite grejer till hennes rum. Hon ska dekorera om hela sitt rum och har anlitat mig som inredningsrådgivning :) det gillar vi!
Jag älskar inredning, det är så galet kul att bara springa runt och hitta massa fina saker och sätta ihop det till en snygg kombination. Speciellt eftersom Jennifer har så neutral färg på sina väggar, då är det bara att gå loss med vilken färgskala man vill :)

Hur som helst...när vi kom upp till IKEA så låg det en stackars liten gubbe på parkeringen helt medvetslös, han hade fått en hjärtinfarkt. Han andades inte och hade ingen puls och stackarn var helt blå. En tant (som vi trodde var hans fru men det visade sig sen att det var det inte) ringde ambulansen och en man kom ifrån ingenstans och började med hjärt och lung-räddning.
När ambulanspersonalen hade hållt på en stund så fick dom en puls och tog med sig honom till sjukhuset.
Läskigt!

Sen var vi och tog en liten fika med Jennifers mamma innan jag åkte hem.
Väl hemma så tryckte jag i mig en snabb måltid sen stack jag iväg för att träffa matilda och gå ut för att kolla på hockeyn. Hv spelade mot Timrå, 2-2 slutade det.

Allt som allt så har det vart en bra men händelserik dag! :)

Nu blir det sängen, sen upp klockan ett och kolla på rangers matchen, förlorar dom idag igen så blir jag tokig!!

Vin måste man ha när man kollar hockey, hur skulle det annars gå ihop sig?

Träna dig positiv

Träning får dig inte bara starkare och ger bättre kondition. Det hjälper också dig att känna dig piggare, gladare och positivare.
Tränar du dessutom något som du tycker är roligt så kommer du snart märka att den där endorfinkicken man får under träningspasset känns mycket bättre än att ligga hemma i soffan och spela facebookspel :) (men så klart så måste man sätta undan lite tid för att ligga hemma i soffan och spela facebookspel, det är ju livsnödvändigt att man levlar på café world och att fiskarna inte svälter på happy aquarium)

Ni som känner mig vet att jag är världens träningsnarkoman och att jag har energi som en duracellkanin på dextrosol, men det är inte heller nyttigt egentligen. Jag förespråkar inte min egen livsstil, vilket kanske låter konstigt.
Men att träna för mycket tär på kroppen och även de inre organen. Visst känner jag mig pigg och glad och energisk (fråga bara alla som träffar mig) men jag har också ofta ont i nacken, fötterna och höfterna. Fötterna och höfterna kan jag nog dock inte bara skylla på träningen i allmänhet, den mesta skulden får jag nog lägga på allt mitt dansande och sättet jag pushar mig själv på. Att pressa sig själv till bättre resultat må fungera praktiskt sett, men det kommer med ett pris. Ett smärtsamt pris till och med ;)

Men träning i normal dos (dv.s ca 3-4 timmar i veckan) gör stor skillnad på humör och inställning.
Skoltrött? Gå och träna!
Deppig? Gå och träna!
Uttråkad? Gå och träna!


Addicted to Gossip girl

CHUCK: "The reason we can't say those three words to each other isn't because they aren't true"
BLAIR: "Then why?"
CHUCK: "I think we both know, the moment we do, it won't be the start of something, it'll be the end. Think about it, Chuck and Blair going to the movies? Chuck and Blair holding hands?"

Snö snö snö...

Är sannerligen väldigt trött på all denna snö.
Man vet att det är för mycket snö när en utekatt inte ens vill gå ut för att snön når honom upp till magen så man ser inte ens benen på honom..vilket så klart gör det ganska svårt att gå.
Man vet också att det är för mycket snö när man inte ens kan gå på trottaren utan måste gå ute på vägen för att slippa pulsa i knähög snö.
Ett annat tecken på att det är för mycket snö är att de vita strecken i marken inte ens syns och gör att hela världen ser ut som ett enda stort övergångsställe^^

Nej, nu ska jag ta en varm dusch!

Dagens I-landsproblem

Jag har ett megasuperjättegigantisktheltgaletstort problem. Mina dansskor luktar grymt äckligt men jag vågar inte tvätta dom i maskinen. Limmet släpper ju jättelätt bara av användning liksom, hur kommer det gå i en tvättmaskin.
Jag diskuterade detta med Madde på bussen igår, vi kom fram till att det bästa är nog att frysa dom?

Men försvinner lukten då? Det måste det väl göra?
Herregud, jag känner mig enormt okunnig just nu^^



Jag chansar, ut på balkongen med dom! Hoppas bara dom inte snöar igen. Jag får ställa dom nära väggen.

För upprörd för rubriker

Jag hatar att gå till tandläkaren! Jag hatar att ha massa fingrar och andra saker i min mun samtidigt som någon pratar med mig om massa saker jag inte förstår och sen dessutom förväntar sig att jag ska svara!
Ofta man kan svara när man har 3-4 fingrar + några andra skumma instrument i munnen?

Jag hatar också när tandläkaren i fråga som ska sticka fingrarna i halsen på en inte ens har vett att ta på sig handskar! Handsprit må få dig att känna dig hygienisk men det smakar fan inte gott!

Nu när jag har fått lätta mitt hjärta så kan jag gå vidare med min dag...

Tack och hej!

The Linn awards

Så var det dags för min alldeles egen prisutdelning :)
Grammy awards igårkväll var helt outstanding, jag är väldigt glad att jag lyckades hålla mig vaken. (Jag trodde verkligen att jag skulle faila totalt och somna vid typ halv ett)
3D föreställningen som skulle vara någon form av hyllning till M.J var lite av en besvikelse men det var ändå en kul grej. Han förtjänar verkligen att hyllas på alla sätt och vis den mannen!

Men nu till mina alldeles egna priser:

Priset för galnaste outfit går till..............Lady Gaga!

Hon ser inte riktigt klok ut någonstans :P Men ändå måste jag beundra henne, hon är ju inte rädd för att sticka ut tjejen! Men ändock så blir den sci-fi inspirerade klänningen och de glittriga platåskorna lite för mycket.....

 

Priset för den absolut utan tvivel fulaste frisyren går till..................Rihanna!

 

 

Allvarligt talat? Lilla gumman, vad tänkte du nu? Det ser ut som att en morotskaka och en påfågel har parat sig mitt på huvudet på henne.

 

Mitt sista pris går till damen med hetaste framträdandet, nämligen........Beyoncé!

 

Beyoncé lyckades även slå rekord under nattens gala. Hon slog rekordet i mest vunna priser av en kvinna under loppet av en enda kväll. Inte illa!

Sköna Helena

Helena Bonham Carter måste vara en av de vackraste människor som pinnar runt på den här planeten. Hon har ett sånt annorlunda utseende, det är helt galet vad snygg hon är.
Sen spelar hon alltid såna där sjuka roller som t.ex. Marla i Fight Club eller Ms. Lovett i Sweeney Todd. Me lovey!

Hon skulle passa galet bra tillsammans med Johnny Depp, båda två har det där snygga, sexiga lite udda utseendet och dom är ju trots allt hur snygga som helst tillsammans i Sweeney Todd.



Oh sweet Helena!

Finally

 

Äntligen vann dom! Nu kanske det kan bli lite förändring på det här (som känns som evighetslånga) loser-streaket :)

Vindarna har vänt, here we go!

RSS 2.0