GG

Imorgon kommer det! Nya gossip girl; "How to succeed in Bassness". I love love love titeln på avsnittet. Såå skön!

Frukostdejt

Nu är jag hemma efter en sväng på stan, ett besök på UM och en frukostdejt med Tilda :) väldigt mysigt.
Men nu har jag lovat mig själv att jag ska börja ha med mig min kamera lite oftare, förr hade jag alltid med mig den överallt. Nu ligger den bara här hemma och längtar efter att bli använd den stackaren. Den ska få följa med på lite fler äventyr från och med nu!

Nu blir det lite te för min onda hals och ett par avsnitt av two and a half men tror jag, sen ska jag ta mig an dagens nästa sak på schemat :)

Ha en mysig första dag på lovet vänner!

Slö söndag

Idag har jag knappt ens flyttat mig från sängen förutom när det gällde att gå upp och äta frukost. Jag missar aldrig en måltid, det ska gudarna veta ;)
Sen dess har jag i princip bara legat här och kollat på film och tyckt att livet har varit allmänt skönt. Tydligen så var det idag man skulle ställa om klockan..men det hade jag inte en aning om så när jag vaknade trodde jag att klockan var 11.
Jag blev väldigt chockad med tanke på att allting efter 9:30 är extremt ovanligt för mig när det gäller att vakna. Men när jag plockade upp datorn och såg att klockan var 10 så trillade poletten ner. The world makes sense again :)

Nu ska jag se om jag kan tillaga mig lite mat innan jag stapplar mig iväg till den traditionella söndagsfikan med Tilda.

Peace out

MJ mania

Idag är det Michael Jackson som går i mina hörlurar. Jag har alltid älskat MJ, men idag har jag verkligen drabbats av MJ mania. Ni vet säkert hur det är, vissa dagar bara måste man lyssna på en viss låt eller en viss artist eller kanske en viss genre. Dagen efter kan det vara något helt annat man vill lyssna på.
Hur som helst så har jag som sagt alltid älskat MJ inte bara för att han gör underbara låtar (vilket han gör) men också för att han är en underbar dansare! När jag ser honom och hans moves så känner jag bara för att dansa :)
Han har sån precision i sina danssteg så det är heeelt galet!
Jag lägger upp några av mina favoriter, enjoy!











Mycket på gång

Det är lördag och jag har större delen av dagen fullspäckad


Men det gör inget att det kanske blir lite stressigt, jag trivs med att ligga under press, det är då jag mår som bäst och är som effektivast :)

Ledig

Godmorgon sötnosar!
Idag är jag leeedig och det tänker jag njuta av till 100 %. Först hade jag en frukostdejt med en av mina kära vänner och sen är planen att jag ska göra ingenting fram till kl 15:30, då bär det av till friskis. Träning fram till typ 19:15 sen åka hem och återgå till att göra ingenting!
Så sjukt skönt. Jag kan inte ens komma ihåg senast fredagkvällen jag bara var hemma. Kanske kolla på idol ikväll?
Jag har hört att det ska vara typ rock-tema. Det skulle kunna vara kul faktiskt :)
Ha en underbart skön start på eran fredag!

Puss på er sockärtor

Rihanna is back

Rihannas nya singel är chockerande nog en ballad. Men riktigt bra är den!

Babylycka

Joel Madden och Nicole Richie har äntligen kastat ut sin lilla son i kändisvärlden genom att ta med sig honom ut på röda mattan. Inte en dag för sent eller vad säger ni..? Han är ju trots allt redan 6 veckor gammal.
Det som jag dock är mest chockad över är varför i hela friden barnet heter Sparrow?
Jag var tvungen att googla det här skumma namnet och hittade en artikel där Joel Madden så smart säger:

"It reminded me of the Johnny Cash song 'A Boy Named Sue.' My worry raising a son in Hollywood is what will he have to struggle for?"

"I wanted to give him a name that he's going to have to stand up for. I love it; I think it's a beautiful name."

 

Så kort och gott så kan man säga att Joel ville döpa sin son till Sparrow trots att han vet om att pojkstackarn troligtvis kommer bli mobbad för det, men också delvis för att han vill att hans son ska få det svårt...Typ?
Hur som helst så är den lilla saken hur söt som helst, det har han nog efter sin mamma. Nicole är faktiskt sjukt söt egentligen även om det kanske var lite svårt att se när hon vägde typ 2 kg. Men nu när hon har lagt på sig lite och ser lite rundare och friskare ut så tycker jag faktiskt att hon är en sjukt söt tjej!


Kommunism och psykologi

Ja hörrni, då var det en ny dag med nya möjligheter.
Min dag kommer bestå av historia, prov i psykologi och ett aerobicspass. Låter som en ganska skön torsdag :)
Förutsatt att jag inte kraschar ihop och går i konkurs av pressen jag sätter på mig själv inför psykologiprovet. Men det får vi väl hoppas att jag inte gör. En liten tröst är väl att när jag väl har tagit mig igenom den här dagen så är jag ledig äända fram till 2 november, inte helt fel!

Nu ska jag ägna mig åt min lektion istället!
Puss

Spindlar

I morse när jag klev ut ur min port så hängde det två stora hemska spindlar i ett nät på väggen utanför. Så äckligt! Jag hatar spindlar!
Borde inte dom vara typ utdöda och förfrusna vid det här laget?

Det är ju faktiskt det enda positiva med den här hemska årstiden och den här vidriga kylan, att alla småkryp och annat äckelpäckel dör ut.
Men men, det är väl bara att vänta och försöka vara tålmodig. Dom är ju som tur är iallafall inte inne i min lägenhet. Så länge de håller sig utanför antar jag att det får gå

Sovmorgon och rättegång

Idag på morgonen har vi rörlig bild där jag, Lisa och Carro jobbar i en grupp. Idag var sista dagen vi hade på oss att jobba innan inlämningsdagen. Självklart går allting åt skogen då, det var väl givet?
Lisa försover sig men hinner som tur var till skolan i tid.
Jag försov mig men lyckades med stor ansträngning ta mig till skolan med bara 20 minuter till min nackdel.
Carro är fortfarande inte här, fast vi började för en timme sen..
Som ni märker så går det mindre bra för vår lilla grupp idag. Som grädde på moset så har Carro bandet med alla våra inspelningar på så jag och Lisa kan inte göra något annat än att helt enkelt sitta här och vänta - rast hela lektionen :P

I eftermiddag blir det ingen mediekommunikation för då ska jag minsann på rättegång. Det är naaaajs :)

Godmorgon

För er som tycker att det är intressant så kan jag tala om att jag mår fruktansvärt bra idag. Jag vet inte varför jag är bara på sånt där skönt toppenhumör.
Det är kanske inte så logiskt med tanke på att jag har högar med plugg framför mig som måste röjas undan idag, men det känns bra ändå :)
Idag ska jag bli bjuden på middag ute i kättilstorp, sen är det träning som står på schemat. Puls/medel med Marie blir det idag. Ett sjukt kul pass, och väldigt jobbigt! Det rekommenderas verkligen!
Tyvärr har jag bara varit på det en gång innan för jag brukar alltid ha något annat för mig på söndagkvällarna. Men idag blev lilla tjejfikan uppskjuten till halv nio ungefär och då passar jag på :)

Nej hörrni, nu ska jag sluta babbla och ta tag i mitt pluggande. Först ut: Engelska C uppsats

Fredag

Sista skoldagen den här veckan och den består av 3 timmar lag och rätt. Så kul! Jag älskar samhällskunskapen och lag och rätt är det jag har längtat mest efter att få läsa.
Kan väl ha något med mina advokatdrömmar att göra :)
Sen efter skolan blir det puls/medel och direkt efter blir det ett danspass som jag har tvingat Sanna att följa med mig på. Det ska bli oerhört intressant att se med tanke på att Sanna inte är en dancing queen direkt xD
Men hon är goo ändå!

Kvällen avslutas med utgång med Vickan (mitt lilla hjärta), det ska bli sjukt kul! Vi har alltid kul när vi är ute och snurrar :)

Ha en underbar fredag hörrni så hörs vi under helgen!
P&L

Tillbaka till mig själv

Idag är det äntligen dags. Jag ska få träna igen!
Jag vet att det låter helt sjukt att jag kan längta så mycket efter det och ni kanske inte fattar. Men jag är verkligen beroende :P
Träningen är liksom en del av mig och jag mår som bäst när jag tränar dagligen. Att inte ha fått träna på en vecka har faktiskt påverkat mig mer än vad jag trodde att det skulle göra.
Jag har inte alls känt mig som mig själv och jag har vart trött, sur, irriterad och varit ovanligt otålig och lättretad.
Jag har inte alls varit mig själv, jag har fått anstränga mig för att vara glad och skratta. Helt sjukt jag vet, men ändå.
Träningen är den jag är, jag är en träningsnarkoman and I love it.
Fast den värsta perioden har varit nu måndag fram till idag, i helgen gick det helt okej eftersom jag höll mig hyfsat sysselsatt och jag hade ändå ställt in mig innan på att jag inte skulle kunna träna då.
Men men, nu är torkan i vilket fall som helst över :)

Friskis, here I come! Det blir Vickans step idag, det ska bli såååå kuul!

Räknas facebook som skolarbete?

Den här lektionen på morgonen har jag vart så fruktansvärt oeffektiv. Det känns som att jag jämt säger det men jag har faktiskt inte gjort någonting över huvud taget. Det är ett under att jag lyckas lämna in allting i tid.
Men jag ska inte vara för orättvis mot mig själv, jag har ju faktiskt lyckats ta mig upp typ 3 levels på café world :)
Jag har gått och blivit beroende av facebook spel...framför allt café world, sexy city och happy aquarium. Det är ett skönt tidsfördriv i skolan under raster (och tråkiga lektioner)
Än så länge har jag inte fastnat i det svarta hålet vid namn farmville men det är nog bara en tidsfråga..

Nu försvann min lärare, hon sa lite käckt att hon skulle "dra sig tillbaka" och sen tackade hon för sig och gick en halvtimme för tidigt. Så nu sitter vi här^^

Dåligt att vara singel?

"Snart är det vinter. Vill Du vara Kall och Ensam eller vill du dricka Varm Choklad med Din Nya Pojkvän? Hitta honom idag på dating.se"

Detta är ett citat från en annons på facebook. Jag blir så sjukt trött, dom får det att låta som att det är något dåligt att vara singel. Bara för att man är singel så betyder inte det att man spenderar hösten helt ensam och kall. Tro det eller ej, men jag har också element i min lägenhet trots att jag är singel. Jag behöver minsann inte frysa.
Och skulle jag vilja dricka varm choklad så har jag flera vänner jag kan göra det tillsammans med. Att vara singel är inte en brist!

Jag är singel, och jag älskar det. Förhållanden passar helt enkelt inte alla.

Det här korta inlägget har tagit mig ca 5 min att skriva eftersom Lindas mellanslagstangent är helt dum i huvudet!

Over&out

Godmorgon

Fyra saker jag defenitivt inte hade förväntat mig denna morgon:

- Jag sov lite väl länge och blev tvungen att skippa frukosten

- Jag missade bussen...den åkte förbi mig när jag var precis runt hörnet från busshållplatsen

- När jag kom utanför ytterdörren så möttes jag av synen av snötäckta bilar och slask på marken. När det ligger slask på marken och snö på bilarna, det är då man inser att man bor i fel land.

- Jag är tydligen ledig i eftermiddag, min sista lektion blev inställd på grund av mässan så därför slutar jag halv tolv (tack gode gud för att jag fick klämma in en positiv punkt i min lilla lista)

Nu ska jag och Lisa vänta in Carro så vi kan börja planera inför våran anslagsfilm som ska göras. På rasten tror jag minsann att jag måste ta en tripp till coop. Min mage värker av hunger och jag är sjukt sugen på färskt bröd. Gärna lite ljummet, men det är väl för mycket att hoppas på från coop.

Måndag

Nu var det dags igen. Ännu en skolvecka börjar och jag är lika taggad som vanligt. Som tur var så gav Julia mig två väldigt goda nyheter imorse som fick mig att slappna av något. Veckan kommer visst inte bli lika ansträngande som jag hade trott, kristendomen uppgiften som jag trodde skulle vara klappad och klar tills på onsdag behöver visst inte vara inne förrän till jul. Och examinationsuppgiften i historia var om ett valfritt ämne i andra världskriget, så nu känns det bra igen.
Det enda jag har att stressa upp mig över nu är den förkylningen jag har lyckats dra på mig över helgen. Jag vill inte bli sjuk...jag har inte tid att bli sjuk! Men jag hoppas på att nässpray, sömn och te med honung i kan lindra min onda hals och min rinnande näsa.

Nu känns det som att det är dags att lägga manken till när det gäller min uppsats i engelskan och börja skriva. Jag har valt att skriva min uppsats om Marilyn Monroe, eller Norma Jean som hon egentligen hette.
Ju mer jag läser om henne desto mer intresserad blir jag så det var nog ett bra val. Om man tycker att något är intressant så är det ju mycket lättare att göra ett bra jobb



Back to buisness! Vi hörs senare
Pussiluss

Hemma i lilla Jönköping igen....

...fast Jönköping känns inte så fruktansvärt litet längre efter att ha spenderat en helg ca 5 mil rakt ut i ingenting. Eller rättare sagt: rakt ut i skogen.
Men ska jag vara ärlig så har det faktiskt varit mysigt. Det har vart en slapp tjejhelg med hårfärgning, massage, hårinpackningar och gossip girl/desperate housewives. Det är faktiskt skönt att slappna av ibland och bara vara liksom. Det var nog ganska behövligt för både mig och Tilda. Speciellt Tilda som var stel som jag vet inte vad i axlarna och ryggen när jag skulle massera henne. Slappna av behövs verkligen där!

Vi bakade också små söta cupcakes. Dom var jättesmå, bara en mumsbit liksom. Men urgulliga!



Som sagt så har det varit en riktigt mysig helg. Men det känns ändå skönt att vara tillbaka i stan igen. Det säger jag er; Den dagen jag flyttar ut till landet, det är den dagen himlen ramlar ner, helvetet fryser till is och grisar börjar flyga...
Nu ska jag äta en clementin och njuta av ljudet av bilar, ljuset av gatlampor och grannarnas klampande. Det är sjukt tyst ute på landet, jag hade allvarligt svårt att sova på grund av att det var sååå tyst!
Ha en mysig söndagkväll :)

Xo

Lag och rätt

Yes, en samhällslektion var det som stod på schemat idag och den gick som smort. Lag och rätt var ämnet idag. Sjukt kul! Jag älskar samhällskunskap :) Fast det kanske har framgått ganska tydligt förr...

Nu ska jag städa lite grann och packa ihop mina grejer innan det bär av till Tilda. Jag och Tilda ska spendera helgen tillsammans och ha en riktig tjejhelg. Det ska bli jättemysigt att bara ta det lugnt tillsammans efter alla konstiga utsvävningar jag har varit på den senaste tiden.
Just nu så pågår för övrigt Johns puls på friskis. Och jag är inte där. Behöver jag säga hur sur jag är? Förhoppningsvis så står friskis kvar på torsdag när jag kan börja träna igen, och förhoppningsvis har vi även John och alla mina andra favoritledare i livet då också så jag går väl inte miste om så mycket.
Men jag kan skicka ut en varning till er! Om någon där ute skulle få för sig att bränna ner friskis&svettis i jönköping, då får ni med mig att göra. Efter en vecka utan träning så blir jag inte nådig ;)

Puss på er! Ha en underbar helg, det tänker jag ha

Färga hår

Psykologi lektionen borde snart börja lida mot sitt slut och då är det hög tid för mig att börja röra mig mot Jennifer. Vi ska nämligen färga hennes hår i eftermiddag.
Mahogny ska det bli :) Alltså rödbrunt typ. Det kommer nog bli sjukt snyggt på henne hoppas jag, annars är det ju bara att färga om det eller hur? ;)

Btw så får jag inte träna på en vecka på grund av tatueringen. Hur detta kommer gå återstår ju att se.. att ta tjejen ur träningen kanske går men att ta träningen ur tjejen är desto svårare om man säger så. Jag har redan lite halv abstinens och det är bara första dagen än så länge. Men men....det får väl helt enkelt gå. Jag ser ingen annan utväg.
Jag är dock rädd att jag kommer ersätta ett beroende med ett annat. Dvs, jag kommer äta allt jag kommer över, ju onyttigare desto bättre :)

Torsdag

Hej hopp!
Nu har jag lyckats släpa mig upp ur sängen efter många snooze tillfällen. Jag hann äta frukost för första gången denna veckan och jag kom till skolan i tid. (paus for reaktion)

Nu ska jag ha historia, vilket idag innebär att kolla på saving private ryan som är 2 timmar och 42 minuter lång! Fast jag ska inte klaga...jag slipper ju jobba förrän psykologilektionen i eftermiddag då man säkert som vanligt kommer få jobba tills man spyr

Bilder..

Som utlovat kommer här en bild på min lilla tatoo :)



Här på bilden har jag hasat ner byxlinningen lite extra. Vanligtvis kommer byxkanten att gå ungefär mitt i det nedre tecknet :)

Nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig, nu har jag försovit mig 3 dagar i rad. Jag ska försöka inte göra det en fjärde gång!

Puss <3

Tatuerad

Har idag varit och tatuerat mig! Jag är fortfarande ganska öm och det svider lite grann. Men sjukt snyggt blev det :)
Bild kommer snart, I promise!

Rutiner

Mitt liv har börjat gå i rutiner. Verkligen tråkiga rutiner dessutom. Äta, sova, dansa, träna, plugga, gå i skolan och sen gör vi om allt igen. Det är seriöst illa när man inser att till och med det roliga i livet (som dansa, va med kompisar och festa) börjar gå i rutiner. Dags att göra en drastisk förändring!
Men vad?

Tisdag

Godmorgon godmorgon!
Nu har jag lyckats släpa mig upp ur sängen och tagit mig till skolan. Att jag var i en helt annan atmosfär när jag satt på bussen och knappt hörde ett ord av vad Lisa sa var ju en annan femma. Jag kom hit iallafall, det tycker jag var bra jobbat.
Just nu lever jag på tanken att det bara är 3 veckor kvar till lov, please let it go by fast!
Nu ska jag kolla på anslag....
Over and out

You gotta love her

"Så länge du tror på dig själv så behöver ingen annan egentligen göra det. Gå din egen väg, lev ditt liv. Lyssna gärna på råd men i slutändan så är det din magkänsla som du ska gå efter, då blir det aldrig fel. Hade jag lyssnat på alla råd omkring mig så hade jag inte varit här i dag. Då hade jag aldrig ens startat en blogg för att jag hade så dåliga betyg i svenska i högstadiet och min lärare i samma ämne var noga med att poängtera det - hur dålig jag var. Man behöver inte vara bäst för att bli bra något. Bara du kan se dig själv klara av det så har du redan kommit halvvägs i mål. Det är jag ett levande bevis på!"

- Isabella Löwengrip


Man kan inte göra annat än att älska henne när man läser såna här inlägg. Läs hela inlägget här: http://blondinbella.se/magkanslan/

Bosse the cat

Bara för att min syster är sötast och har målat av Bosse i paint. Så jävla gullig :)



Nu ska jag äta en kanelbulle! Man måste ju trots allt hedra kanelbullens dag ;)

Peace out

Brunch

Nu är jag hemkommen från en liten brunch ute i kättilstorp. Det var nog kanske egentligen så att det skulle varit en lunch men det blev inte riktigt så. Jag struntade i frukosten idag :)

Nu ska jag snart ta min stackars trötta kropp och släpa iväg mig till friskis och köra ett step pass. Sen ska jag passa på att umgås med tilda medans hon fortfarande är i stan. Så ser min dag ut, då vet ni vart ni har mig ;)

P&L

Friday I'm in love

Jag hade så sjukt roligt igår kväll. Det var verkligen helt underbart att träffa vickan igen, det känns inte ens som att vi har vart ifrån varandra så länge, vi liksom bara pratar på och allting flyter som vanligt. Så himla kul att få tillbaka en av mina bästa vänner!
Hur som helst så började vi med lite fördricka hemma hos vickan och sen vandrade vi in mot stan och gick till karlssons. Efter en stund så dök ulrika och andreas upp, världens gullungar!
Vi typ dansade och drack lite för mycket rosé och dansade lite till och fyyyyy va roligt vi hade. Vi ägde dansgolvet vickan!

Ikväll blir det förfest hos vickan igen och sen blir det salsa fest på APT baby! Det ska dansas salsa tills jag inte kan stå upp längre, det var så sjukt länge sen jag gick ut och verkligen släppte allt till takten av härliga latinorytmer..

Ta hand om er!
Olé!


Jag bjuder på den här ganska kassa bilden på min outfit från igår

Harmonisk? Jag?

Jag har slutat oroa mig för saker. Jag stressar inte upp mig längre. Förr kunde jag oroa mig för småsaker i flera veckor och gå och stressa upp mig som tusan...Men nu är jag bara lugn. Hela tiden.
Vad har hänt?
Jag har blivit en sån där människa som tar itu med allting i sista sekund och jag skiter fullständigt i risken som det medför.
Till exempel: Imorgon har jag prov i demokrati. Jag har inte pluggat ÖVER HUVUD TAGET, inte ens öppnat häftet eller ens kikat på anteckningarna. Jag har hela kvällen uppbokad efter skolan idag så det enda pluggandet jag kommer kunna åstadkomma är vid typ 22:00 när jag kommer komma hemramlandes ikväll. Då kommer hjärnkapaciteteten säkert ligga på topp.....not!
Men känner jag någon oro eller stress över det här? Svar: Nej! Jag har blivit en helt annan människa, och jag är inte säker på vad jag tycker om det. Det är klart att det är skönt att vara lugn som en filbunke hela tiden, men det känns som att jag har förlorat min ambition.
RSS 2.0