Doping, big no no!

På historian innan idag pratade vi ju som sagt om Olympiska spelen som är på g nu till helgen. Det ledde till att jag och Lisa fick söka lite på doping i Östtyskland i samband med OS, fy vilka läskiga resultat vi fick.
Dom dopade ju barn utan att dom ens visste om det, typ sa att det var vitaminer och att det var bra att äta dom. Vi läste om en tjej som hade blivit ilurad olika prestationshöjande medel sen hon var barnidrottare. Hon vann en massa medaljer osv. men slutresultatet blev att hon till slut som ut som en man. Djup röst, skäggväxt, bred nacke och breda axlar osv. Hon är idag omopererad till en man, förståeligt med tanke på att hon såg ut som en man. Inte så kul att vara en kvinna i en mans kropp liksom...

Det är skrämmande hur folk kan bli så uppfångade i att vinna så att man uttnyttjar folk och förstör deras liv på det viset! Är det verkligen så viktigt att vinna? Visst, vinner man mycket medaljer så kan landet få ett erkänt namn hos andra länder, till exempel så är Sveriges framgångar i hockey viktiga för att folk ska känna bättre till Sverige, men man borde väl ändå vara mer rädd om folk? Speciellt om barnen och ungdomarna, det är ju trots allt dom som är framtiden..uttjatat uttryck jag vet, men ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0